El FC Barcelona s’acomiada de la seva estada al Maresme amb un entrenament vespertí

El FC Barcelona s’acomiada de la seva estada al Maresme amb un entrenament vespertí

Els blaugrana han fet aquest dimecres una única sessió pensant ja en Vitòria Aquest dijous s’exercitaran per darrera vegada al Palau abans de marxar cap a Àlaba Joey Dorsey, absent aquests dies per motius familiars, es reincorpora dijous

El FC Barcelona s’ha entrenat per darrera vegada a Arenys de Mar aquesta mateixa tarda. Ho ha fet per espai de dues hores al pavelló de les Fons de la Creu, a poc més de cinc minuts per carretera de l’hotel de concentració on s’han allotjat des del passat dilluns a Caldes d’Estrac.

Dorsey, dijous

Un dels jugadors que més bon rendiment està oferint en aquesta pretemporada és Joey Dorsey. El pivot nord-americà, però, ha estat la principal absència –Navarro no hi va ser dimarts per estar a la presentació de la Lliga Endesa- en els tres dies d’estada al Maresme.

Per motius familiars, Dorsey va obtenir el permís del Club per poder viatjar al seu país, d’on té previst el seu retorn dijous al matí. L’exjugador d’Olympiacòs es reincorporarà al grup en el darrer entrenament de l’equip abans de marxar cap a Vitòria, és a dir, aquest dijous a les 12.00 hores aproximadament.

Roda de premsa, entrenament, dinar i viatjar

El pla de treball de l’equip de cara a dijous, dia en què es viatja al País Basc començarà amb la roda de premsa conjunta de Xavi Pascual i Victor Sada a les 11.15 hores. Continuarà amb l’entrenament per espai d’unes dues hores aproximades, dinar a les instal·lacions del Palau Blaugrana i tot seguit viatge en vol cap a Bilbao.

L’equip un cop arribat a la capital de Biscaia viatjarà en carretera fins a Vitòria, on té prevista la seva arribada a l’hotel de concentració al voltant de les 19.00 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut