Local

BM Guadalajara-FC Barcelona: la millor defensa contra el millor atac

Castellans i catalans es veuran les cares avui a Guadalajara en un duel en què el Guadalajara és la millor defensa de la Lliga i el Barça és el millor atac Asobal

Dimecres a les 20.30 h i en directe per Sportmanía, el BM Guadalajara i el FC Barcelona juguen la Jornada 4 de la Lliga Asobal. A la pista dels castellans es veurà, d'una banda, la millor defensa de la competició, el BM Guadalajara, amb 64 gols en tres partits, i de l'altra el millor atac, el FC Barcelona, amb 123 gols a les tres primeres jornades.

Sense refiar-se

El FC Barcelona d’handbol afronta el partit de Guadalajara sense refiar-se. Amb la vista posada en el partit de dimecres i sense mirar més enllà del partit a Guadalajara. Els blaugranes han preparat la cita amb els castellans en els entrenaments de dilluns i dimarts i han viatjat a la ciutat castellana el mateix dimecres.

L’equip vol mantenir la línia demostrada en els tres primers partits de Lliga i on a banda dels triomfs, els homes de Xavi Pascual han demostrat capacitat de concentració, velocitat en el joc, solidesa defensiva i alt percentatge d’aturades.

La novetat de la convocatòria per jugar a Guadalajara és Mihal Kasal. El lateral txec del segon equip viu la seva primera convocatòria en partit oficial del primer equip i podria debutar en Asobal avui mateix. Balaguer acompanya Kasal a la llista i Ariño i Saubich tenen descans.

Defensa, en un nou projecte

De la mà de l’exjugador blaugrana Mateo Garralda, ara tècnic dels castellans, el BM Guadalajara ha iniciat un nou projecte a l’handbol Asobal. Incorporacions com Kike Plaza, segon màxim golejador d’Asobal 2012/13, i de Víctor Vigo demostren els objectius dels castellans per a aquesta temporada.

La sort no ha estat del costat dels homes de Garralda en aquest inici de Lliga. Dues derrotes per un gol davant Osca i Gijón han portat el BM Guadalajara a l'onzena posició, però el fet de ser la millor defensa de la Lliga, amb només 64 gols rebuts, demostra l’estil que Garralda transmet als seus homes.

Més notícies aquí