Clavijo – FC Barcelona B: S'escapa el triomf en l'últim quart (74-66)

El filial d'Aleix Duran cau a Logronyo després de dominar el partit en els primers tres quarts Un parcial de 22-9 en els últims deu minuts ha privat de la victòria el conjunt barcelonista

El Barça B no ha pogut debutar amb victòria a l'Adecco Or. Els homes d'Aleix Duran han caigut contra el Cocinas.com de Logronyo per 74-66 en un partit que els catalans han tingut molt ben controlat fins als últims minuts, moment en què els locals han tirat d'experiència per capgirar el partit amb un parcial feridor de 22-9. Papa Mbaye, amb nou punts i quatre rebots, el blaugrana més destacat a La Rioja.

De més a menys

El filial blaugrana ha disputat dos partits dins d'un mateix matx. Ha començat més fluix, ha entrat en el partit i se l'ha fet seu i posteriorment ha trobat a faltar més seguretat per emportar-se el partit i sumar la primera victòria de la temporada. El 38-39 amb què s'ha arribat al descans ha demostrat la igualtat que hi havia en el partit, tot i que en el tercer quart els de Duran han dominat per deu punts (47-57).

Però en l'últim quart tot ha canviat. No hi ha hagut encert, la defensa no ha pogut aturar els líders locals i el filial ha trobat a faltar la clarividència dels primers trenta minuts. El parcial de 22-9 ha trencat el partit i ha sobrepassat els catalans, que han acabat perdent per vuit punts, 74-66, un enfrontament que podia haver significat el primer triomf de la temporada.

El pròxim compromís del Barça B serà el diumenge 13 d'octubre a les 13 hores contra el Breogán al Palau Blaugrana.