Lin, a un gol del centenari

Lin, a un gol del centenari

Aquesta és la quarta temporada d'Angel Velasco “Lin” al Barça Alusport i està a punt d’entrar al club dels 100

El segovià és un ala amb clara vocació ofensiva. Si aquest diumenge davant del Santiago Futsal aconsegueix marcar un gol, entrarà dins del club dels jugadors que han arribat als 100 gols a l'LNFS. En tot el temps que porta al Barça Alusport, Lin ha aconseguit 44 gols en Lliga. Si a aquests gols hi sumem els aconseguits amb el seu anterior equip, suma un total de 99 gols. En cinc temporades al Caja Segòvia va aconseguir 55 gols en Lliga i es va convertir en un dels referents del seu equip.

La temporada passada va establir el seu millor registre anotador al FC Barcelona Alusport a la Lliga amb 21 gols i es va quedar a un del seu rècord absolut establert la temporada 2008/09 quan militava al Caja Segòvia, amb 22. Aquest any ja s’ha estrenat amb el Barça Alusport. Va aconseguir el seu primer gol de la temporada al primer partit de Lliga jugat a Gran Canària i el seu remat va suposar el 0-3 per als blaugranes.

Marc Carmona es va fixar en aquest ala i l’estiu del 2010 va decidir d’incorporar-lo a la disciplina blaugrana. Lin és un jugador sacrificat en defensa, amb una enorme velocitat i que no dubta a pujar a l’atac a la menor possibilitat. El seu regat ràpid el fa molt perillós per a les defenses rivals i el seu potent xut és un malson per als porters.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut