Marcelinho Huertas: “Tinc molt bones sensacions”

Marcelinho Huertas: “Tinc molt bones sensacions”

El base brasiler diu que l'equip ha completat una gran actuació contra el Laboral Kutxa Sada comenta que l'equip “està anotant còmode en el tir exterior” i destaca que “tots els jugadors “estem dins del partit”

Després del contundent triomf per 76-98 contra el Laboral Kutxa a les semifinals de la Supercopa Endesa, Víctor Sada ha comentat que aquesta temporada que tot just comença fa bona pinta. “Tinc bones sensacions, estem anotant tirs còmodes des de l'exterior i estem llegint molt bé els avantatges”.

El base de Badalona, a més, ha explicat què suposa el primer clàssic del curs contra el Reial Madrid. “El Madrid també està molt fi amb el seu tir i no tenim gaire temps per preparar-ho. De totes maneres estem amb moltes ganes perquè ens van guanyar en el cinquè partit de la final i anirem a totes”, ha dit el base català.

Marcelinho Huertas, per la seva banda, ha comentat que en el partit el Barça “ha estat molt bé i que ha completat una gran actuació”, i ha destacat la ràpida adaptació dels nous fitxatges: “Els nous s'estan acoblant bé i tots els que hi som aportem”. De cara al partit d'aquest dissabte, el brasiler ha dit: “Tinc molt bones sensacions aquesta temporada i contra el Madrid es jugarà com en les altres finals. Sortirem a guanyar i lluitarem al màxim”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut