Xavi Pascual: “Estem treballant per ajustar coses”

Xavi Pascual: “Estem treballant per ajustar coses”

La millora de les capacitats de l’equip, la prudència i la velocitat de l’atac blaugrana, eixos de la compareixença de Pascual abans del partit de diumenge

Diumenge a les 12.30 h i al Palau el Barça d’Handbol rep l'Angel-Ximenez Puente Genil en la cinquena jornada de la Lliga Asobal. Pascual ha parlat amb els mitjans i ha explicat com està treballant l’equip, com ha augmentat la velocitat del joc i que la seva ment està en el partit de diumenge.

Centrat en la feina de l’equip

Pascual ha explicat els objectius de la feina que està desenvolupant amb l’equip: “Pensem en nosaltres, estem treballant per ajustar coses que tenim per millorar. Encara és aviat per estar amb tot fet. Treballem per interioritzar mecanismes del joc col·lectiu que encara hem de tenir més interioritzats”.

I el tècnic blaugrana ha apel·lat, com sempre en les seves compareixences davant els mitjans, a la prudència: “No pensem més enllà de Puente Genil, el que vingui ja arribarà. Les coses s’han de fer i no donar-les per fetes”.

“Ara estem bé, en dinàmica de competició, amb els partits que vénen ara acabarem de rutllar millor i amb confiança, però amb tota la paciència del món i toquem de peus a terra”, ha explicat per definir la situació del Barça d’handbol.

La velocitat del joc

Xavi Pascual ha respost a preguntes dels mitjans sobre l’augment de gols que està experimentant el Barça d’handbol en totes les competicions. L’entrenador blaugrana ha expressat així la seva opinió: “Estem jugant molt més ràpids que l’any passat. Rebem més gols però fem més atacs. No és mal senyal rebre més gols si tu encara en fas més”.

“Juguem amb dues velocitats més i això té avantatges i inconvenients. En línies generals, sortim guanyant”, ha afirmat l’entrenador del FC Barcelona d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut