El FC Barcelona d’handbol, a seguir sumant

El FC Barcelona d’handbol, a seguir sumant

La cinquena jornada de la Lliga Asobal porta al Palau l'Angel-Ximenez Puente Genil, equip que disputa la seva primera temporada Asobal

Diumenge a les 12.30 h el Palau Blaugrana acollirà la cinquena jornada de la Lliga Asobal amb la visita de l’Angel-Ximenez Puente Genil, que disputa la màxima competició estatal per primera vegada a la seva història. L’objectiu dels blaugranes és sumar la cinquena victòria en cinc jornades.

Amb tot el respecte

El Barça d’handbol ha preparat a consciència el partit davant l'Angel-Ximenez. Els blaugranes van retornar dijous de Guadalajara i aquell mateix dia ja es van entrenar per preparar el partit de diumenge.

Els blaugranes arriben al partit de la cinquena jornada amb el millor bagatge golejador dels darrers anys, 39.5 gols marcats per partit, i amb la idea de sumar un nou triomf que els mantingui al capdavant de la classificació de la Lliga.

Pascual no ha comunicat encara la convocatòria, ja que esperarà a veure com arriben els jugadors del segon equip, que juguen dissabte a la tarda.

Abans de l’inici del partit de diumenge, el Club farà al Palau Blaugrana la presentació dels equips de l’handbol formatiu blaugrana.

Nou equip d’Asobal

L'Angel-Ximenez Puente Genil disputa la seva primera temporada Asobal després d’haver assolit l’ascens la passada temporada a la fase disputada a Irun.

Els andalusos són els desens classificats d’Asobal en guanyar davant l'Osca, d'empatar davant el Gijón i de caure davant el Port Sagunt i el Valladolid.

En aquesta primera temporada a la Lliga Asobal destaca la contribució ofensiva de Guillermo de la Serra, que, amb 24 gols, és el màxim golejador dels andalusos i el quart màxim golejador de l’actual edició de la Lliga Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut