Barça Alusport – Santiago Futsal: Final d’infart per sumar un punt (2-2)

Un gol de Lozano quan faltaven trenta segons per acabar el partit dóna un punt al Barça en un partit pràcticament perdut Juanjo, porter dels gallecs, s’exhibeix per fer sumar el Santiago Futsal, que compta amb els mateixos punts que els blaugranes

No s’ha pogut guanyar, però s’ha sabut patir per, com a mínim, treure un punt. El Barça Alusport ha empatat (2-2) contra el Santiago Futsal en un partit que tenia perdut quan quedaven tres minuts. Els de Santi Valladares han fet un plantejament excepcional i han estat a punt d’emportar-se la victòria del Palau Blaugrana. El 0-2 del minut 37 ha estat reduït per Saad i Sergio Lozano, quan quedaven trenta segons, ha empatat el partit. Sens dubte, un final d’infart i un avís per als blaugranes, que empaten per segona jornada consecutiva.

Amb les idees clares

I és que la primera part de l’equip gallec ha estat realment bona. Ha fet valer el gol inicial de David Ruiz, un dels jugadors més veterans de l’equip, en el primer minut per plantejar un partit amb moltes variants defensives. Els de Santi Valladares han pogut imposar el seu plantejament, que ha estat el de defensar ben ordenats i atacar només quan ho veien clar. El Barça, que ha dominat el joc, ha patit per trobar bones opcions i l’ocasió més clara l’ha tingut Torras amb un cop de cap al pal. A més, la bona feina del porter Juanjo ha afegit més dificultat. L’1-0 ha estat el resultat amb què s’ha arribat al descans.

Tornen a colpejar

En els primers minuts del segon temps no ha canviat gaire cosa. El partit ha seguit igual que en els vint minuts anteriors i en un contraatac el Santiago Futsal ha fet el segon. Barroso ha culminat una bona jugada dels gallecs i ha superat un Sedano que no ha pogut fer res. El 0-2 del minut 27, poc habitual per al Barça, ha convertit els últims deu minuts en un atac i gol. Els de Carmona ho han començat a provar des de totes les posicions possibles i la defensa visitant ha refusat totes les pilotes que ha pogut.

Ari, de porter jugador

Veient que l’atac no funcionava, Marc Carmona ha decidit jugar-se-la amb Ari Santos com a cinquè atacant quan faltaven sis minuts per acabar. En el primer moment no ha funcionat, perquè la defensa del Santiago Futsal ha seguit sent exemplar, però a falta de tres minuts Saad ha fet l’1-2 amb un fort xut des de fora de l’àrea.

Finalment, a trenta segons per acabar i després de diversos intents, Sergio Lozano ha empatat el partit a dos gols i ha donat un punt al Barça, que ha estat a punt de perdre a casa davant d’un Juanjo i un Santiago Futsal sensacionals.