Aitor Egurrola: “La Supercopa ajuda a agafar bones dinàmiques”

Aitor Egurrola: “La Supercopa ajuda a agafar bones dinàmiques”

El capità de l’equip d’hoquei patins comenta que aquest títol té mèrit perquè “el Reus ha posat les coses molt difícils” El tècnic Ricard Muñoz explica que l’equip “té molts reptes per endavant i la Supercopa és un bon inici”

La Supercopa d’Espanya d’hoquei patins, el primer títol oficial de la secció aquest nou curs, és un títol molt important per afrontar amb més confiança la temporada 2013/14. Així ho ha fet evident el capità Aitor Egurrola: “Ha estat un triomf d’equip, de saber patir. El Reus ha posat les coses molt difícils i això encara dóna més mèrit a la Supercopa”. A més, el Pop ha afegit que “és un títol que ajuda a agafar bones dinàmiques i ajuda a començar amb empenta la temporada”.

En aquesta competició s’ha evidenciat que es preveu una OK Lliga molt interessant

El primer entrenador, Ricard Muñoz, també s’ha felicitat pel triomf i ha dit: “L’equip té molts reptes per endavant i la Supercopa és un bon inici. Ens donarà molta confiança per afrontar el començament de l’OK Lliga”. El tècnic també ha afegit: “En l’hoquei un gol no és una renda gaire gran i en aquesta competició s’ha evidenciat que es preveu una OK Lliga molt interessant".

Finalment, Muñoz ha volgut dedicar el títol a dos treballadors del Club que ens van deixar recentment. “Aquest títol va per a ells, per a l’Anna Marco i el Ferran Arnedo”, ha dit l’entrenador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut