Setena corona per al supercampió

Setena corona per al supercampió

El Barça, gran dominador de la competició, ha guanyat la Supercopa d’Espanya per tercera temporada consecutiva, la setena de la història de la secció Aitor Egurrola i Sergi Panadero són els únics jugadors blaugrana que les han guanyades totes set

El Barça ha començat el curs de la millor manera possible, afegint una nova Supercopa d’Espanya al seu extens palmarès. Els de Ricard Muñoz l’han guanyada per tercera temporada consecutiva, un fet fins ara inèdit a la història de la secció. L’hoquei patins blaugrana havia guanyat aquest títol els cursos 2004/05 i 2005/06 i els anys 2007/08 i 2008/09 però mai havia pogut encadenar tres triomfs seguits. Aquest diumenge, coincidint amb l’estrena del nou format, ha trencat aquesta estadística i ha encadenat la tercera Supercopa d’Espanya consecutiva (2011/12, 2012/13 i 2013/14).

Així doncs, el Barça ja acumula un total de set Supercopes d’Espanya i és el clar dominador de la competició, molt per sobre del Vic i el Reus Deportiu. Només dos jugadors de la plantilla poden presumir d’haver-les guanyat totes set. Es tracta d’Aitor Egurrola, l’actual capità de l’equip, i de Sergi Panadero, el segon capità.

El primer títol de Ricard Muñoz

Aquesta Supercopa també és especial per a Ricard Muñoz, ja que es tracta del seu primer títol com a entrenador del FC Barcelona. Muñoz va agafar l’equip a mitjans de la temporada passada i, després de signar una magnífica segona volta, el Club va decidir renovar-lo. Aquest diumenge ha fet un pas més al capdavant de l’equip i ja ha aconseguit inaugurar el caseller de trofeus. A les seves ordres, Raül Marín, Matías Pascual i el jove Jordi Gabarra han sumat el seu primer èxit com a blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut