BM Granollers – FC Barcelona: La història diu…

BM Granollers – FC Barcelona: La història diu…

Granollers i Barça han jugat 26 vegades a la Lliga Asobal, a Granollers, amb un balanç favorable als blaugranes

Dimarts a les 21 h i en directe per Esport3, el Palau d’Esports de Granollers acull el 27è derbi en Lliga Asobal entre el Granollers i el Barça. Uns derbis que han estat clarament de color blaugrana però on els dos equips arribem com a líders imbatuts de l’actual edició de la competició.

Sis derbis seguits de color blaugrana

El Granollers i el Barça han jugat 26 vegades a Granollers, des de la creació de la Lliga Asobal la temporada 1990/91. D’aquestes 26 visites blaugrana, el Barça ha tornat a Barcelona amb 20 triomfs, dos empats i quatre derrotes.

En les sis darreres visites del Barça d’handbol a la pista del BM Granollers, els blaugranes han tornat amb el triomf a Barcelona. Cal remuntar-se a la temporada 2006/07 per trobar el darrer triomf dels vallesans per 27 a 26.

En aquests darrers sis anys els triomfs blaugrana han estat folgats. La diferència més petita va ser la temporada 2012/13, 22 a 27, i la més gran, d’aquestes darreres sis victòries, van ser els 9 gols de la temporada 2011/12 amb un 24 a 33.

Més dades

El triomf més ampli del Barça d’handbol a Granollers va ser la temporada 1990/91 amb un resultat de 21 a 32. Per la seva banda, la derrota més àmplia que ha infligit, a casa, el BM Granollers al FC Barcelona va ser al segon partit de la sèrie semifinal del play-off  1992/93 per 33 a 27.

El Barça ha marcat 717 gols en els 26 partits de Lliga Asobal disputats a Granollers i ha encaixat 611 gols.

La història ens marca que els precedents són favorables als blaugranes, però el Fraikin BM Granollers arriba al derbi català imbatut, un fet insòlit en les darreres èpoques. La història és favorable als blaugranes però des del punt de vista vallesà pensen que les estadístiques hi són per trencar-les. La resposta: dimarts a partir de les 21 h.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut