L’inici del FC Barcelona d’handbol

L’inici del FC Barcelona d’handbol

Després de setze partits, moment de passar balanç a l’actuació de l’handbol blaugrana a l’inici de la temporada 2013/14

Setze són els partits que el primer equip d’handbol del FC Barcelona ha disputat durant l’inici de la temporada 2013/14. Quinze triomfs i un empat són el bagatge de resultats, però l’handbol del FC Barcelona dóna dades significatives en aquesta primera part de les competicions.

Més de 36 gols per partit

El Barça d’handbol està mostrant un excel·lent nivell ofensiu, i prova d’això és que ha marcat 590 gols en els setze partits disputats fins ara i aquestes dades donen una mitjana de 36,8 gols marcats per partit.

La millor anotació global van ser els 50 gols que els blaugranes van marcar a la semifinal de la Supercopa de Catalunya davant l’Handbol Bordils. A la Superglobe, els 40 gols contra l'El-Jaish van ser la millor marca.

En Lliga Asobal, la millor anotació del FC Barcelona van ser els 44 gols assolits a la pista del BM Villa d’Aranda i a Europa. Els 45 davant el Wacker Thun són la tercera millor marca històrica de l’handbol blaugrana en competicions europees.

Gols que donen resultats

Aquesta capacitat de gol, combinada amb el treball defensiu i amb la porteria, ha fet que els blaugranes ja hagin sumat dos títols: el de Campions del Món de Clubs i la Supercopa Asobal.

A aquests títols s’hi ha de sumar la classificació per a la final de la Supercopa de Catalunya, el lideratge en solitari de la Lliga i la possibilitat d’esdevenir líders dels Grup C de Champions, si dissabte superen al Palau el Metalurg.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut