Guanya un viatge gràcies a l’Abonament Camp Ple

Guanya un viatge gràcies a l’Abonament Camp Ple

Un soci del FC Barcelona i el seu acompanyant es desplacen amb el primer equip a Almeria gràcies al programa de premis adreçat als socis amb l’Abonament Camp Ple. Aquest soci ens explica la seva experiència en primera persona

Els socis abonats al Camp Ple, que són aquells que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, o que han alliberat el seu seient, opten a guanyar molts premis.

El soci 30.295, Francesc Columbrí, ha estat el darrer guanyador del premi del desplaçament amb l’expedició oficial del FC Barcelona. Aquest desplaçament es va fer amb motiu del partit entre el Barça i l’UD Almeria a l’estadi Juegos Mediterráneos d’Almeria  i el guanyador, juntament amb la seva acompanyant, van poder gaudir de l'espectacle d’un partit del FC Barcelona fora de casa amb el Barça de visitant.

Aquest premi es pot aconseguir amb l’abonament Camp Ple com a reconeixement del FC Barcelona cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional durant tota la temporada i que, com a màxim, tan sols han deixat de venir o no han alliberat el seu seient dues vegades.

[[BOTOVERMELL::Bases Legals Camp Ple 2013-14++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/070/035/original/BASES_LEGALS_CAMP_PLE_13-14.v1381331348.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Aquest és el primer desplaçament que s'entrega aquesta temporada. A continuació detallem les impressions del soci guanyador:


Carta del Soci Abonat, Francesc Columbrí Sanabra
:

"No he estat mai especialment afortunat pel que respecta els premis. Per una vegada la sort em va resultar favorable i, gràcies a la iniciativa endegada pel Club ‘Seient Lliure’, resultava agraciat amb un desplaçament, junt amb el primer equip del Barça, a Almeria.

Un cop recuperat de la sorpresa inicial, no em va costar gaire convèncer la meva esposa, per tal que m’acompanyés a gaudir d’una experiència irrepetible. El premi consistia en dos passatges en el mateix avió dels jugadors, una nit en habitació doble a l’hotel Elba Almeria, dues entrades per al partit amb transfers inclosos.

Haig de dir que tot va resultar òptim. El viatge amb els jugadors, per a qualsevol  barcelonista, és una espècie d’experiència religiosa que et fa sentir com un més del grup. El fet de compartir aquests moments, normalment fora del nostre abast com a barcelonistes del carrer, converteix el viatge en quelcom molt especial.

Per altra banda, tot va sortir perfecte. Des de l’arribada a l’aeroport del Prat fins al mateix hotel d’Almeria ni un sol retard ni cap altra mena d’inconvenient. Tot perfectament lligat segons el programa i complint fins al mínim detall les expectatives programades.

La ciutat d’Almeria, en general, s’ha bolcat amb el nostre equip. És increïble la quantitat d’emocions que pot crear una institució esportiva, com la nostra, en gent de diversa procedència i condició social. I és en ocasions com aquestes quan l’orgull de pertànyer a la família blaugrana es fa més palès. Tant a la zona d’arribada a l’aeroport com al mateix hotel gran quantitat d’afeccionats s’aplegaven per donar la benvinguda al nostre equip. I aquesta mateixa emoció la vaig constatar compartint moments amb la gent de la ciutat, mentre passejava o durant els diferents moments de la nostra estada tant en l’aspecte turístic com en el gastronòmic.

El resultat, a més, ens va ser favorable i vam finalitzar així de manera immillorable la nostra estada en terres andaluses.

El meu agraïment més sincer al FC Barcelona, a la iniciativa ‘Seient Lliure’ i a les persones que han fet possible aquest brillant cap de setmana culer, i testimoniar una vegada més que per a mi i la meva família és un gran privilegi formar part d’aquest gran Club.

Gràcies a tots de tot cor.

Francesc Columbrí i Sanabra


Cal recordar que l’Abonament Camp Ple no es renova automàticament cada any. L’abonament es guanya en funció del seu ús durant la temporada. Aquest és un dels premis que es poden aconseguir. A banda, també es poden guanyar samarretes signades, es pot veure un partit en seients VIP al Camp Nou i fins i tot es pot jugar un partit al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut