Xavi Pascual: “Sabem qui és el Metalurg”

Xavi Pascual: “Sabem qui és el Metalurg”

El tècnic blaugrana alerta del perill del Metalurg, equip que arriba líder al Palau Blaugrana a la tercera jornada de Champions

Dos partits, Wacker Thun i PSG, i dos triomfs per al Metalurg Skopje, equip entrenat per l’històric Lino Cervar, campió olímpic i del món amb Croàcia. Xavi Pascual ha analitzat, a la roda de premsa prèvia al partit de dissabte a les 16.15 h al Palau, les claus per afrontar el duel de Champions.

Coneixedor del perill

“Sabem qui és el Metalurg. Sabem el que tindrem demà al davant, som conscients de la dificultat del partit. No serà cap camí de roses. Tenim davant un dels equips que està fent molts bons resultats”, ha assegurat Pascual.

Repassant la trajectòria dels macedonis en aquesta Champions, Xavi Pascual ha recordat: “Un equip que és capaç de guanyar a París, tot i tenir baixes significatives, mereix un gran respecte. Es tracta d’un molt bon equip i demà tenim un partit molt complicat, jugarem davant un equip terrible”.

Defensa, atac i ritme de partit

Aquests aspectes del joc són els que l’entrenador del FC Barcelona d’handbol ha destacat del Metalurg, en resposta a les preguntes dels mitjans: “Vardar i Metalurg són diferents. Defensivament són un equip molt sòlid, tenen una gran defensa 6-0. En atac juga pausat, però poden canviar el ritme en qualsevol moment”. 

“Tenen una gran primera línia amb jugadors tàcticament molt bons i és molt difícil treure’ls del partit, sempre estan enganxats i tenen molt bon ritme de joc i a més són un equip estructurat”, ha comentat Pascual, per explicar l’estil de joc dels de Cervar.

“Un equip líder en un grup com el nostre alguna cosa té. Tenim el màxim respecte pel Metalurg, s’ho està guanyant al camp. Juguen bé a l’handbol i cal anar amb molta cura” ha conclòs el tècnic blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut