Bostjan Nachbar: “Tenia clar que volia jugar al Barça”

Bostjan Nachbar: “Tenia clar que volia jugar al Barça”

L’aler pivot, que també pot actuar d’aler, diu que jugar al Club blaugrana és "un gran repte" i ha afegit que se sent "com a casa" “Vaig parlar amb Lorbek, però ja sabia que el Barça era un gran club. Ja sabia on venia”, comenta l’eslovè

Tot i que ja ha debutat amb el FC Barcelona de forma oficial, Bostjan Nachbar ha estat presentat aquest divendres com a nou jugador de la secció de bàsquet. L’eslovè, de 33 anys, ha signat per una temporada amb opció a una segona i en la seva presentació com a blaugrana ha deixat clar que el seu objectiu era jugar a Barcelona. “Estic molt content de jugar en un Club tan gran com és el FC Barcelona. Tenia clar on volia jugar i ho donaré tot”, ha comentat ‘Boki’, el sobrenom amb què se’l coneix en el món del bàsquet.

A l'NBA era més aler, a Europa un aler pivot. Si sóc honest, no m’importa on jugar

Nachbar, que ha jugat sis anys a l'NBA i que procedeix del Brose Baskets alemany, pot actuar com a aler o aler pivot de forma indistinta. “He jugat en les dues posicions al llarg de la meva carrera. A l'NBA era més 3, a Europa, 4. Si sóc honest, no m’importa on jugar. L’entrenador ho definirà i jo realment no penso gaire en si jugaré en una posició o en una altra”, ha analitzat el ‘34’ blaugrana.

“La Lliga més exigent”

Al llarg de la seva trajectòria esportiva, l’eslovè ha jugat a l’NBA, Itàlia, Rússia i Turquia entre d’altres. Però mai a la Lliga Endesa. “És la Lliga més competitiva i difícil, perquè hi ha els millors jugadors i entrenadors. Serà el meu primer cop en una Lliga tan forta i estic emocionat que així sigui”, ha expressat Nachbar.

I com veu Joan Creus el jugador Nachbar? Així l’ha definit: “Ocupa la posició de 4 però pot jugar perfectament com a 3 per les seves característiques. Ens pot ajudar a obrir el camp i també ens complementa molt bé l’equip”, ha analitzat el secretari tècnic de la secció de bàsquet. Finalment, Creus ha dit que l’objectiu de l’equip “és quedar el més amunt possible” i que ofensivament “l’equip està funcionant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut