Oviedo Moderno CF– Femení A: Es trenca la ratxa de victòries (0-0)

Oviedo Moderno CF– Femení A: Es trenca la ratxa de victòries (0-0)

El Barça trenca la seva ratxa de 18 victòries consecutives després d’empatar sense gols al camp de l’Oviedo Moderno Tot i no sumar els tres punts el conjunt de Xavi Llorens segueix líder en solitari de la categoria

Empat inesperat del Femení A davant l’Oviedo Moderno CF que posa fi a una ratxa de 18 victòries consecutives a la Lliga. Tot i l’ensopegada les barcelonistes es mantenen en la part més alta de la classificació amb un punt més que el segon classificat, l’Athletic Club.

Un rival mentalitzat

El conjunt de Xavi Llorens s’ha trobat un rival molt concentrat i amb moltes ganes de frenar la ratxa triomfal que havia aconseguit l’actual líder de la categoria. Les locals han disposat de més ocasions que les blaugranes en els primers minuts. L’encert de les porteres, però, ha estat vital per mantenir la igualtat en l’electrònic.

En els últims minuts del primer període, el Femení Ah recuperat la seva millor versió però la sort no s’ha aliat amb el seu bàndol i no han aconseguit superar la porteria defensada per Maru.

Reacció sense premi

El Barça ha trepitjat el verd d’Oviedo amb ganes de demostrar el perquè de la seva condició de líder. Les blaugranes, amb les piles carregades, han assetjat la porteria asturiana però una vegada més no han trobat el premi d’un gol que s’ha acabat resistint durant els noranta minuts.

Les blaugranes no ho han deixat d’intentar però la bona actuació de la portera local ha frenat totes les expectatives d’emportar-se la 19a victòria consecutiva. Tot i l’empat, el Femení A segueix líder amb un punt més que el segon classificat, l’Athletic Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut