Marfil Santa Coloma – Barça Alusport: Un minut que val un derbi (2-3)

Dos gols de Torras i Lozano en els últims 60 segons atorguen la victòria al Barça Alusport Els blaugranes, a remolc des del minut 14 fins al 39, superen ara al Marfil a la classificació

El futbol sala és així. A 65 segons per al final, el Barça Alusport perdia per 2-1 a Santa Coloma. Ha estat llavors quan Jordi Torras ha fet màgia i, amb un barret al porter i un cop de cap, ha empatat el matx. Trenta segons més tard, Lozano ha fet el 2-3 que capgirava el marcador i assegurava la victòria al derbi per als de Marc Carmona, que han arribat a perdre per 2-0 a vuit minuts per al final. D’aquesta manera, el Barça Alusport suma 11 punts, supera el Marfil Santa Coloma en la classificació i trenca la sèrie de dos partits seguits empatant.

Dídac ho atura tot

El partit ha començat a tot gas. Dídac ha salvat el primer gol blaugrana abans del minut inicial de joc i el Marfil Santa Coloma ha respost ràpid mitjançant Adolfo i una rematada al pal de Dani Salgado. Qui duia el pes del partit, però, el Barça Alusport, que ha pogut fer el 0-1 en un xut de Wilde que ha tret sobre la línia de gol Martel. També Dídac ha estat decisiu en una triple ocasió blaugrana, que semblava negat amb el gol.

El conjunt local ha tret un millor profit de les seves arribades. Adolfo ha guanyat la partida a Torras i ha superat Sedano per signar l’1-0 en el minut 14. Gabriel ha pogut empatar un minut més tard, però la seva rematada ha estat massa creuada. Tocava remuntar al segon temps.

Càstig tot i la insistència

I aquesta ha estat la voluntat del Barça Alusport a la represa. Abocat sobre la porteria de Dídac, el conjunt de Marc Carmona ho ha provat una vegada i una altra sense cap tipus de premi. L’equip havia rematat més de vint vegades, però el gol ha tornat a caure a favor dels locals, encertats en una jugada assajada finalitzada per Martel. Era el 2-0 i quedaven 14 minuts de partit.

Finalment, després de mil i una rematades, Gabriel ha pogut escurçar distàncies a falta de vuit minuts per al final. Quan en quedaven sis, Carmona ha apostat pel porter-jugador. Tot o res.

Remuntada èpica

L’aposta funcionava, perquè el Barça Alusport ha seguit creant cada cop més perill a la porteria de Dídac, el millor dels colomencs. Tot i el seu encert, res ha pogut fer el porter cedit pel Barça en una obra d’art de Jordi Torras a falta de 60 segons per al final. El ‘3’ blaugrana s’ha desfet de Dídac amb un barret i, tot seguit, ha rematat a gol amb el cap. Una genialitat que valia un punt..., fins que Lozano ha fet el 2-3 trenta segons més tard, quan el partit estava a punt de morir.

En un minut, el Barça Alusport havia capgirat el marcador i s’havia posat per davant per primer cop en tota la nit. No ha calgut més que aquest minut èpic per guanyar el segon derbi de la temporada.