Setmana amb dos partits de Lliga

Setmana amb dos partits de Lliga

Després de la important victòria del Barça Alusport davant del Marfil Santa Coloma, els culers afronten una setmana amb dos partits de Lliga.

Els homes de Marc Carmona van aconseguir una importantíssima victòria a la sempre difícil pista del Marfil Santa Coloma quan faltaven només 20 segons per a la finalització d’aquest. El gol de Sergio Lozano va permetre als blaugranes trencar la ratxa de dos partits seguits amb empat a dos i emportar-se la victòria (2-3).

Aquesta setmana es jugaran dos partits de l’LNFS. Dimecres 16 a les 21 h, el Barça Alusport s’enfrontarà al Peníscola Bodegas Dunviro al Palau Blaugrana i dissabte es veurà les cares amb el Burela Pescados Rubén a Galícia. En tots dos partits l’objectiu és continuar sumant punts i retallar les diferències amb els dos equips que estan per davant dels culers a la classificació, l’Inter Movistar i ElPozo Múrcia.

Serà el primer cop aquesta temporada que els de Carmona hauran de jugar dos partits de Lliga la mateixa setmana. Després de la treballada victòria a Santa Coloma, la recuperació dels jugadors del Barça Alusport serà bàsica.

L’esforç que suposarà jugar dos partits d’una intensitat màxima en menys de 72 hores serà un dels factors que caldrà tenir en compte per al preparador culer, que només ha pogut disposar de tots els seus efectius en dos partits aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut