Bona jornada per als equips del planter

Bona jornada per als equips del planter

Els equips formatius han sumat 14 victòries aquest cap de setmana i només un empat i una derrota L’Aleví C, el Benjamí A, el Prebenjamí i el Femení Infantil-Aleví han estat els equips que han arribat a la desena de gols

BADALONA 1–1 JUVENIL B. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Al Juvenil B se li van escapar dos punts en els últims minuts del partit. L’equip que entrena García Pimienta es va avançar a la mitja hora de joc gràcies a un gol de Miquel Poveda, i amb aquest resultat es va arribar al descans. A la segona meitat el partit es va endurir i al minut 67 el Badalona es va quedar amb deu jugadors. Malgrat dominar la possessió, els blaugranes no van poder sentenciar, i a les acaballes del partit, al minut 87, el Badalona va empatar, el Juvenil B es va quedar amb deu per l’expulsió d’Adrià Arjona i els blaugranes es queden segons a la Lliga a quatre punts del líder, el Mercantil.

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA 1–5 CADET A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Victòria contundent del Cadet A, que segueix comptant els seus partit per victòries. La visita a Tarragona es va posar de cara ben aviat, quan Manuel Jesús Alemán va marcar el primer gol al minut 7 de partit. Poc abans del descans, Daniel Olmo va fer el segon, i just després de la represa Carles Pérez va marcar el tercer, que deixava el partit pràcticament decidit. Malgrat que el Nàstic va escurçar les diferències poc després, dos gols blaugrana més, un de Daniel Olmo i un altre de Braima Fati, van posar l’1-5 final al marcador i deixen els de Quique Álvarez líders després de quatre jornades amb quatre punts d’avantatge sobre el segon.

ATLÈTIC SEGRE 0–3 INFANTIL A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Triomf treballat de l’Infantil A contra l’Atlètic Segre que serveix per deixar enrere la derrota encaixada la setmana passada. Els jugadors que entrena Denis Silva han obert la llauna al minut 40, gràcies a un gol d’Oriol Sánchez. Labinot Kabashi ha fet el segon només cinc minuts després, i, finalment, Daniel Molina ha marcat el tercer i definitiu. Amb aquesta victòria, l’equip blaugrana escala posicions a la Lliga, i se situa a sis punts del líder, que és el Girona, però encara amb un partit menys.

SANT CUGAT ESPORT 0–3 ALEVÍ A. LLIGA PREFERENT

Quarta victòria després de quatre partits de l’Aleví A. L’equip que entrena Marc Serra va sortir molt endollat, i al minut 3 va inaugurar el marcador gràcies a un gol de Pablo Moreno. El segon gol blaugrana va arribar després del descans, quan una altra vegada Pablo Moreno va aconseguir batre el porter del Sant Cugat. Finalment, el gol de la sentència va ser obra de Fodé Fofana a deu minuts per al final. Els blaugranes segueixen sent, amb diferència, l’equip més golejador de la Lliga, ja que han marcat 30 gols en quatre jornades.

ALEVÍ B 4-1 SANT GABRIEL. LLIGA PREFERENT

Victòria convincent de l’Aleví B contra el Sant Gabriel. Després de 20 minuts intentant-ho, l’Aleví B va aconseguir batre per primer cop la porteria del Sant Gabriel. Un cop oberta la llauna van començar a arribar els gols, quatre de concentrats en 12 minuts. Raül Martínez i Gerard Urbina van marcar el segon i tercer gol blaugrana als minuts 31 i 33, el Sant Gabriel va escurçar distàncies al 39, però una altra vegada Raül Martínez va posar el 4-1 definitiu al minut 43. Amb aquesta victòria, l’Aleví B segueix encapçalant la Lliga amb 12 punts, dos més que el segon classificat.

ESCOLA FUT. GAVÀ “B” 0–11 ALEVÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Festival de gols de l’Aleví C, que una setmana més segueix imparable. L’equip que entrena Cristian Catena va tornar a golejar, i en dues jornades ha marcat 24 gols. Aquest cop el botxí ha estat el Gavà, que ha vist com quatre gols de Marc Pelaz, un doblet de tres jugadors diferents (Xavi Simons, Arnau Farnós i Arnau Martínez), i, finalment, un gol de penal de Xavi Pleguezuelo a l’últim minut de partit, han deixat el marcador final en l’incontestable 0-11. L’Aleví C lidera la Lliga gràcies a la diferència de gols.

ALEVÍ D 9–1 ATLÈTIC SANT JUST. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Espectacular golejada de l’Aleví D en la segona jornada de Lliga. Els blaugranes rebien a la Ciutat Esportiva un equip que havia guanyat a la primera jornada, però l’equip que entrena Francisco Javier Bravo ha desplegat el seu millor joc per marcar fins a nou gols. Nadir Louah i Pau Servat han estat els protagonistes del partit amb un hat-trick cadascú. Gabriel Martínez, amb dos gols, i Xavier Pérez, amb un, han estat els altres golejadors del partit. Amb aquesta victòria, l’Aleví D se situa amb dues victòries després de dos partits jugats.

BENJAMÍ A 10–0 CORNELLÀ “B”. LLIGA PREFERENT

Golejada espectacular del Benjamí A contra el Cornellà “B”. Fins a deu gols van marcar els blaugranes, que van sortir molt concentrats al partit i quan només s’havien disputat set minuts ja havien marcat tres gols. Pablo López va ser el protagonista del partit gràcies als seus tres gols, mentre que Álvaro Millán i Pau Segarra el van acompanyar amb un doblet cadascú. Per arrodonir la golejada, també van marcar Iker Merino, Aleix Merino i Antonio Caravaca. Amb aquesta golejada, el Benjamí A ha sumat sis punts dels sis possibles i, a més, en els dos partits ha calcat el resultat.

SANT GABRIEL 1–7 BENJAMÍ B. LLIGA PREFERENT

Victòria contundent del Benjamí B, que s’ha refet de la sorprenent derrota de la setmana passada. El Sant Gabriel ha pagat els plats trencats i ha estat atropellat per l’equip que entrena Jordi Pérez. El partit no ha començat gaire bé, ja que el conjunt local s’ha avançat al marcador al minut 7, però l’equip blaugrana ha tingut poder de reacció i ha pogut capgirar el partit. Ilias Akhomach ha estat l’heroi blaugrana gràcies als seus quatre gols. Joan Gazquez, per partida doble, i Roger Martínez han arrodonit la golejada.

BENJAMÍ C 2-4 SANT JOAN DESPÍ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Derrota del Benjamí C en un partit que es va posar molt difícil des de bon principi. Els jugadors d’Òscar Hernández es van veure sorpresos per dos gols matiners de l’equip de Sant Joan Despí, i no van poder remuntar-los. El gol de Pau Garcia al minut 18 posava l'1-2 i escurçava distàncies, però l’esperança va durar ben poc, perquè només tres minuts més tard l’equip visitant va marcar el tercer gol. Ja a les acaballes del matx el Sant Joan Despí va marcar el quart, però els blaugranes no van abaixar els braços i van ser capaços de fer el 2-4 final.

FUNDACIÓ EUROPA “B” 1-4 BENJAMÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Triomf treballat del Benjamí D al Municipal de L’Àliga. Els jugadors que entrena Alejandro Urrestarazu han guanyat els dos partits de Lliga i continuen tenint l’olfacte golejador intacte. Fins a quatre jugadors blaugrana diferents van marcar. El primer va ser Víctor Villares, quan només s’havien jugat cinc minuts. Antonio Caravaca i Izan Sarmiento van tornar a marcar abans del descans i van deixar el partit pràcticament sentenciat. Per si no n’hi havia prou, Marc Jurado va fer el quart a la sortida dels vestidors, i l’Europa només va poder retallar diferències des del punt de penal.

PREBENJAMÍ  10-0 ATLÈTIC SANT JUST “C”. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Festival golejador del Prebenjamí en el seu duel contra l’Atlètic Sant Just. Els jugadors de David Sánchez no han tingut cap tipus de pietat del rival, i quan només s'havien jugat vuit minuts de partit ja guanyaven per tres gols a zero. Pau Prim ha estat el protagonista del matx gràcies als seus tres gols; Jan Quiles i Hector Fort n’han fet dos cadascú, mentre que Nicolás Expósito, Arnau Pradas i Marc Guiu n’han fet un. Amb aquesta golejada, el Prebenjamí encapçala la classificació gràcies a la diferència de gols, ja que en dues jornades n’ha marcat 15 i només n’ha rebut dos.

A continuació us reproduïm els resultats dels equips femenins:

SANT ANDREU 0–2 FEMENÍ B. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Primera victòria aquesta temporada del Femení B, que s’ha recuperat de l'ensopegada de l'anterior jornada. Les blaugranes van aconseguir imposar el seu futbol de toc, i sempre van ser superiors a les seves rivals. Amb aquesta important victòria, l’equip que entrena Joaquim Querol se situa amb set punts.

STA. EUGÈNIA 1–5 FEMENÍ JUV-CADET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Gran victòria del Barça Femení Juvenil-Cadet, que ha derrotat el Santa Eugènia a domicili per 1 a 5. Malgrat el clar resultat, el partit no va ser senzill. Les jugadores locals es van avançar al marcador a la mitja hora de joc, però les de Zoe Garcia van ser capaces d’empatar només cinc minuts més tard. Però no va ser fins al minut 55 que el segon gol de Carla Armengol donava avantatge a l’equip blaugrana. Ja amb el partit de cara, Laia Muñoz, Maria González i Elena Benítez van arrodonir la golejada blaugrana, que serveix per seguir sumant els partits per victòries.

MATADEPERA 0–16 FEMENÍ INF-ALEVÍ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Espectacular golejada del Femení Infantil-Aleví, que en només dos partits ja ha marcat 38 gols. Les noies de José Alberto Tauste encara no ha trobat cap rival que els pugui plantar cara, i aquest cop va ser el Matadepera l’equip que va rebre la golejada. Les jugadores més destacades van ser Clàudia Pina, Mariona Segalès i Andrea Martínez, que van marcar un hat-trick cadascuna. Maria Llompart i Laura Ariza es van sumar la festa amb un doblet cadascuna, i, finalment, Candela Andújar, Ainhoa Marín i Yaiza Navarro es van afegir a la festa i van tancar la golejada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut