Empat total del filial a Torrelavega (29-29)

Una de les sortides més complicades de la temporada pel FC Barcelona B va acabar amb un empat que reflecteix la igualtat que es va veure a la pista

Malgrat l’empat a Torrelavega, el filial blaugrana continua líder de la División de Honor Plata. Els joves blaugranes van tornar a Barcelona amb un punt, en una de les sortides més complicades de la categoria.

Les defenses manen

A la primera part, ni el 5:1 plantejat pel FCB ni el 6:0 plantejat pel Torrelavega aconseguien que els atacs deixessin d'anotar amb una certa facilitat.

Com a reflex d’això, un 14 a 14 marcava el resultat al descans i era la constatació de la igualtat que s’estava veient a la pista càntabra.

Remuntada final

A la 2a part, els blaugranes van plantejar una defensa 6:0 que a poc a poc va començar a donar els seus fruits i que permetia arribar als últims 10' amb 5 gols d'avantatge, favorable als joves entrenats per Toni Gerona.

Arribat a aquest punt, tres exclusions consecutives rebudes pels blaugranes, cosa que unida als propis errors en accions de joc, va permetre al Torrelavega remuntar i, fins i tot, tenir pilota per acabar guanyant el partit.