Kostas Papanikolaou s’estrena amb nota al Palau

Kostas Papanikolaou s’estrena amb nota al Palau

El nou jugador blaugrana va liderar la reacció de l’equip davant el València Basket Va ser el referent ofensiu de l’equip (14 punts) en l’estrena a la Lliga Endesa

Reaccionar a temps quan es perd de 17 punts al segon quart no és fàcil, però els homes de Xavi Pascual ho van assolir aquest diumenge. Una de les cinc incorporacions d’aquesta temporada, el grec Kostas Papanikolaou, va ser un dels components de la plantilla que va liderar la remuntada davant el València Basket.

El tercer quart, clau

Més encert (29 punts), però també millor defensa (14 en contra) al tercer quart, van ser l’inici de la complicada remuntada. Papanikolaou va ser clau en atac en aquest període amb tres triples encistellats, dos d’aquests de forma consecutiva, i una anotació total de 14 punts. Però també va ajudar l’equip en l’apartat defensiu, aportant l’agressivitat necessària per recuperar la diferència d’11 punts amb què s’havia arribat al descans. Va aportar també quatre rebots i un tap.

Xavi Pascual es va mostrar satisfet del seu jugador després del partit: “Ens ha ajudat moltíssim, ha tirat de caràcter. Ha disputat força minuts i a molt bon nivell”. Però no és l’únic jugador que elogia: “Ell (Papanikolaou) i Sada han estirat la resta del grup i ens han portat a aquesta reacció”.

Pascual destaca del jugador grec que és “un jugador molt competitiu”, que ha estat “ben posat” a la pista i “a un bon nivell en els contactes”. “Ha disputat força minuts a molt bon nivell”, conclou el tècnic blaugrana.

Els lesionats, a poc a poc

Tot i que Navarro i Sada van jugar, encara estan recuperant-se de les seves respectives lesions. Navarro va jugar gairebé 16 minuts i Sada, nou, tot i que Pascual no tenia previst fer-lo jugar si el partit no ho requeria. Segons el tècnic blaugrana, Navarro “segueix amb la seva progressió” i celebra que “cada vegada està una mica millor”. De Lorbek espera que s’incorpori de mica en mica al grup, tot i que no posa data de retorn a les pistes. Finalment, va explicar que Abrines no té cap lesió afegida, només va tenir una rampa i tot va quedar en un ensurt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut