Xavi Pascual: “Hem de seguir fent la nostra feina”

Xavi Pascual: “Hem de seguir fent la nostra feina”

Centrar-se en el partit davant l’Helvetia Anaitasuna, objectiu del Barça d’handbol per afrontar la setena jornada de Lliga

Dimarts a les 20 h, al Palau Blaugrana i en directe per Barça TV, el Barça d’handbol rep l’Helvetia Anaitasuna. El partit arriba entre dos partits de Champions, el triomf davant el Metalurg i l’esperat duel del proper diumenge davant el PSG a París. Pascual només té al cap el partit de Lliga.

Objectiu: sumar dos punts

Amb la seva claredat habitual, Xavi Pascual ha valorat el partit davant l’Anaitasuna. Per Pascual és clau: “Seguir fent la nostra feina. Tenir el màxim de concentració en un partit com el de demà i anar a poc a poc”.

Preguntat per com afronta el partit de dimarts tenint diumenge la cita a París, el tècnic blaugrana ha estat clar: “No hem de pensar més enllà i l’objectiu és sumar els dos punts davant l'Helvetia Anaitasuna”.

Sense Rutenka

Unes molèsties a l’esquena van deixar fora del partit davant el Metalurg el lateral blaugrana Siarhei Rutenka. Per demà davant l’Anaitasuna sembla que tampoc podrà jugar.

“Siarhei feia uns dies que no estava bé físicament i finalment no va poder estar davant el Metalurg. Si pogués estar demà el posaríem, però tampoc correrem riscos”, ha explicat Pascual.

La convocatòria definitiva per afrontar el partit davant l’Helvetia Anaitasuna no es coneixerà fins al mateix dimarts abans del partit, ja que Pascual acostuma a donar la llista final, en els partits de Lliga al Palau Blaugrana, una hora abans de l’inici.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut