Local

Inici del procés de ratificació de la llista d’espera d’abonaments al Camp Nou

Des d’aquest dimarts 15 d’octubre i fins al 7 de gener els socis que es van inscriure a la llista d’espera per obtenir un abonament a l’Estadi han de confirmar la seva condició

El 15 d’octubre comença el termini, que, any rere any i tal com estipula la normativa que regula la llista d’espera d’abonaments, ha de permetre als socis que es van inscriure al seu dia –abans del 30 de juny- ratificar la seva condició com a demandant d’un futur abonament.

El fet de pertànyer a aquesta llista, i tal com el soci va signar en el seu moment, suposa acceptar aquestes condicions. D’acord amb aquesta normativa, haurà d’efectuar la ratificació presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista de dilluns a divendres en horari de 9 a 19 hores, i els dissabtes de 10 a 13 hores (exceptuant els dies de partits).

El tràmit s’ha de realitzar entre el 15 d’octubre i el 7 de gener del 2014. Si transcorregut aquest termini el soci no fa acte de presència, el Club entendrà que no hi ha interès per continuar inscrit i perdrà la posició i antiguitat a la llista d’espera.

En qualsevol cas els socis tenen a la seva disposició el telèfon de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, 902 1899 00, o al correu electrònic oab@fcbarcelona.cat.

Més notícies aquí