Inici del procés de ratificació de la llista d’espera d’abonaments al Camp Nou

Inici del procés de ratificació de la llista d’espera d’abonaments al Camp Nou

Des d’aquest dimarts 15 d’octubre i fins al 7 de gener els socis que es van inscriure a la llista d’espera per obtenir un abonament a l’Estadi han de confirmar la seva condició

El 15 d’octubre comença el termini, que, any rere any i tal com estipula la normativa que regula la llista d’espera d’abonaments, ha de permetre als socis que es van inscriure al seu dia –abans del 30 de juny- ratificar la seva condició com a demandant d’un futur abonament.

El fet de pertànyer a aquesta llista, i tal com el soci va signar en el seu moment, suposa acceptar aquestes condicions. D’acord amb aquesta normativa, haurà d’efectuar la ratificació presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista de dilluns a divendres en horari de 9 a 19 hores, i els dissabtes de 10 a 13 hores (exceptuant els dies de partits).

El tràmit s’ha de realitzar entre el 15 d’octubre i el 7 de gener del 2014. Si transcorregut aquest termini el soci no fa acte de presència, el Club entendrà que no hi ha interès per continuar inscrit i perdrà la posició i antiguitat a la llista d’espera.

En qualsevol cas els socis tenen a la seva disposició el telèfon de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, 902 1899 00, o al correu electrònic oab@fcbarcelona.cat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut