Marc Carmona està segur que l’encert a porteria millorarà

Marc Carmona està segur que l’encert a porteria millorarà

El tècnic del Barça Alusport ha volgut analitzar el partit davant del Peníscola Bodegas Dunviro abans de l’entrenament i s’ha mostrat confiat que l’equip recuperarà el gol

En una setmana atípica per al Barça Alusport pels dos partits de Lliga que jugaran els homes de Carmona, el tècnic català ha tret ferro al fet que l’equip no estigui fi de cara al gol i està segur que és una qüestió de dinàmiques. “El dia de Marfil va ser el dia que vam xutar més a porta des que ha començat la Lliga. Però al minut 37 anàvem perdent. Una de les coses importants és no perdre el cap i ser persistent. L’equip va ser ordenat, no va perdre pilotes i és l’únic camí que tenim”. “El fet que no marquem és una fase i esperem que demà s'acabi i que tots puguem fer bé la nostra feina i marcar molts gols”, ha comentat l’ala Igor en la mateixa línia.

El jugador reconeix que serà un partit complicat però que han de pensar en ells mateixos: “La Lliga és molt llarga i necessitem els punts. Haurem d’estar molt concentrats perquè serà un partit difícil”. Per la seva banda, el tècnic ha assegurat que han d’afrontar el partit “amb molta serietat”. “En els últims partits a casa sempre ens està costant molt marcar primer. Ens està costant fer diferències al marcador. L’important és veure si les primeres vegades que arribem a porteria som capaços de materialitzar-les”, ha afegit Igor.

La millor notícia per als culers és que podran comptar per segona setmana consecutiva amb els 12 components del primer equip. “La bona notícia és que no hi va haver cap problema de lesions postpartit. Sempre són difícils aquestes setmanes amb tres partits perquè hi ha poc temps de preparació, però la bona notícia és que hi som els 12”. “Estem generant moltíssimes oportunitats. I el que ens falta és millorar l’encert. Ja fem durant la setmana exercicis de finalització i superioritats, però la dinàmica l’hem de canviar durant la competició, no durant els entrenaments”, ha explicat l’entrenador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut