Victòries del Júnior, el Juvenil i l’Infantil

Victòries del Júnior, el Juvenil i l’Infantil

El Júnior es va imposar a la pista del Voltregà (2-3); el Juvenil, a la del Mataró (0-5), i l’Infantil, a la del Congrés (2-9). L’única derrota va ser la del sub-23 davant el CP Voltregà (3-2)

Aquest cap de setmana, coincidint amb l’inici de l’OK Lliga, es va donar el tret de sortida a la Lliga de l’ACHP, l’Associació de Clubs. Es tracta d’una nova competició en què participen els equips sub-23 dels clubs catalans de l’OK Lliga i els partits es disputen abans del duel dels sèniors. Aquest dissabte, a Sant Hipòlit de Voltregà, el sub-23 blaugrana va caure derrotat per la mínima (3-2). Els gols de Pol Macià i Adrià Salvadó no van ser suficients per superar el CP Voltregà.

La resta d’equips formatius van tornar a signar una jornada per emmarcar, amb tres victòries a domicili. El Júnior es va imposar a la pista del Voltregà (2-3), gràcies als gols d’Ignacio Alabart (2) i Nil Roca. El Juvenil va sumar un triomf contundent a Mataró (0-5). Sergi Llorca (2), Ruben Ferrer, Nil Roca i Marc Palazón van ser els autors dels gols blaugrana. Finalment, l’Infantil va signar una nova golejada, aquesta setmana a la pista del Congrés (2-9). Els gols de la victòria van ser obra de Dídac Llobet (3), Manel Roman, Adrià Losada, Pol Manrubia, Pablo Nájera i Aleix Borregán.

Els propers partits

Primera Nacional Espanyola: FC Barcelona – Raspeig (diumenge, 20 d’octubre, 12 hores)

Sub-23: FC Barcelona – Tordera (dissabte, 19 d’octubre, 16 hores)

Júnior: FC Barcelona – Noia (dissabte, 19 d’octubre, 12.30 hores)

Juvenil: FC Barcelona – Tordera (dissabte, 19 d’octubre, 11.15 hores)

Infantil: FC Barcelona - JMJ (dissabte, 19 d’octubre, 9 hores)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut