Local

Confirmats els horaris dels cinc pròxims partits del Barça B a la Lliga Adelante

Els homes d’Eusebio Sacristán jugaran contra l’Eibar al Miniestadi diumenge 27 a les 17 hores, un dia després del Clàssic al Camp Nou El derbi català davant del Girona serà el dissabte 16 de novembre a les 18 hores a l’estadi de Montilivi

El filial blaugrana ja coneix els horaris dels cinc propers compromisos de Lliga fins a la jornada 14, on es disputarà el derbi català contra el Girona. Tot i que ja se sabia que aquest cap de setmana el Barça B juga a l’estadi de Mendizorrotza contra l’Alabès dissabte a les 18 hores, ara s’han confirmat les quatre jornades següents.

Reben l’Eibar després del Clàssic

Un dia després del Clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid al Camp Nou, el filial rep l’Eibar al Miniestadi, a les 17 hores en el partit corresponent a la jornada 11 de la Lliga Adelante. Es dóna la casualitat que aquest enfrontament no es produeix des de la temporada 1998/99, ja que tots dos equips no coincideixen a la Divisió de Plata des de llavors. En aquella temporada, el resultat al Miniestadi va ser d’empat a zero.

Numància i Jaén a les jornades 12 i 13

El dissabte 2 de novembre a les 18 hores, el Barça B visitarà l’estadi de Los Pajaritos, en el marc de la jornada 12 de la Lliga Adelante. La setmana següent serà el Jaén l’equip que visitarà el Miniestadi, dissabte 9 de novembre, també a les 18 hores.

Derbi català a Girona

Finalment, l’últim partit programat serà el derbi català contra el Girona, que es jugarà el dissabte 16 de novembre a l’estadi de Montilivi, a les 18 hores. La temporada passada el Girona es va imposar per un gol a zero als homes d’Eusebio Sacristán. Com no podia ser d’una altra manera, el derbi serà televisat pel canal Esport3, igual que tots els altres partits anunciats prèviament.

Més notícies aquí