Melilla Baloncesto – FC Barcelona B: Decideixen els petits detalls (74-67)

Els homes d'Aleix Duran competeixen fins al final però no poden amb l'equip de la Ciutat Autònoma La bona actuació de Hakanson i Paulí no és suficient per contrarestar el gran partit del català Sergi Pino i de Darien Brothers

La victòria s'apropa. Arribarà aviat. El nivell competitiu del Barça B cada setmana és més alt i només el separen del triomf els petits detalls. La més gran experiència dels rivals acaba sent decisiva en els últims minuts i aquest divendres a Melilla ha tornat a ser així. L'equip de la Ciutat Autònoma ha superat per 74-67 el filial blaugrana, que encara no coneix el triomf aquesta temporada.

De tu a tu

Hi ha hagut més d'un partit a Melilla. I és que el Barça ha començat d'allò més bé amb un 0-7 inicial, però a poc a poc els locals han reaccionat. Oriol Paulí ha estat el gran protagonista dels primers minuts i els locals s'han encomanat al talent de Sergi Pino per apropar-se en el marcador fins al 20-24 del primer període. El bon joc i la fluïdesa en atac s'han vist aturades en el segon acte, en el qual els blaugranes tan sols han pogut fer vuit punts. La bona defensa del Melilla ha posat en dificultat els blaugranes, que han marxat cinc per sota als vestidors (37-32).

A un pas del triomf

En el tercer quart, el Melilla ha agafat una renda propera als deu punts que ha fet témer el pitjor. Però el jove equip blaugrana, que sempre competeix, ha anat remant i ha remuntat punt a punt. Bons minuts de Marc Garcia, combinats amb la direcció de Hakanson i l'esperit de Laviña, han situat el 52-51 en el marcador i amb tot per decidir.

En els últims deu minuts el filial ha tornat a estar allà i ha tornat al partit després d'encaixar un parcial perillós de 7-0 (59-51). De nou Hakanson, en accions individuals, ha permès seguir en el partit 65-64, però aleshores Pino ha agafat les regnes dels locals i, fent les funcions de base, ha acabat amb el partit. El 74-67 final significa la tercera derrota de la temporada d'un equip que segueix creixent i que aconseguirà la victòria ben aviat.