Marc Carmona confia que el gol arribarà

Marc Carmona confia que el gol arribarà

Marc Carmona ha volgut treure ferro a la situació del Barça Alusport de cara a la setena jornada de l’LNFS davant el Burela Pescados Rubén amb la falta de gol

El gol arribarà. Aquest és el missatge que ha volgut transmetre el tècnic blaugrana aquest matí un cop ha finalitzat l’entrenament del Barça Alusport. “L’equip està bé a pesar de la decepció de dimecres. Tots som conscients que estem fent més coses bé que malament i que hem de corregir aquestes cosetes que no acabem d’ajustar bé que fan que sempre anem per darrere al marcador”, ha assenyalat Carmona. La falta de gol és una preocupació de tot l’equip però el preparador culer no està amoïnat per això: “Tots els jugadors tenen molta experiència. No podem entrar en un estat d’obsessió. Treballant bé ha de canviar, ha de sortir. Wilde, Fer, Jordi, Sergio... sempre han fet gols i els tornaran a fer. L’important és que generem molt. Hauríem d’estar preocupats si no generéssim”.

En la mateixa línia, el tanca gadità Jesús Aicardo ha remarcat: “El grup està fort. Hem perdut punts a casa i fora. Però sabem el que hem de fer per canviar això i és el que intentarem aquesta setmana contra el Burela, i mirar de portar els tres punts cap a Barcelona”.

Carmona ha parlat del potencial dels gallecs: “Burela és l’equip que més s’ha reforçat. Són el projecte més ambiciós a dia d’avui darrere dels tres grans. Els està costant una mica perquè tenen gent nova. Han jugat millor del que diuen els números de punts que porten. Són un bon equip que tenen bastant de tot. Tenen un bon porter, un bon un contra un, un bon entrenador. Fan moltes coses i ens exigirà fer un bon partit”. Aicardo, també s’hi ha referit: “La pista de Burela és difícil i complicada. Ells també estan necessitats de la victòria però nosaltres encara més, i tant de bo guanyem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut