Tercer enfrontament amb el Joventut en poques setmanes

Tercer enfrontament amb el Joventut en poques setmanes

Els dos equips ja s’han vist les cares en dues ocasions, a la pretemporada i a la Lliga Catalana El FC Barcelona ha guanyat tots dos enfrontaments, per més de 10 punts de diferència

Aquest diumenge (12.30 h, Esport3) el Barça de bàsquet s’enfrontarà al Fiatc Joventut al Pavelló Olímpic de Badalona. Suposarà el tercer partit en gairebé dos mesos en què es veuen les cares. Els blaugranes han guanyat els dos partits disputats fins ara, el primer de caràcter amistós i el segon a la final de la Lliga Catalana.

El primer partit de pretemporada, un derbi

Per encetar la pretemporada, els homes de Xavi Pascual van disputar un amistós intens el 8 de setembre a Sant Julià de Vilatorta, on l’equip va superar la Penya d’11 punts (60-49). Va ser el debut amb els seus nous companys per a alguns dels fitxatges. Concretament, Joey Dorsey i Jacob Pullen van començar a agafar rodatge de cara a la temporada oficial. Dorsey va anotar 11 punts i Pullen, vuit. Faltaven molts integrants de la primera plantilla i es va completar la convocatòria amb set jugadors del planter: Zhigulin, Mbaye, Paulí, Pérez, Marc García, Peno i Draskovic.

El segon duel, el primer títol

Segon derbi i primer títol oficial de la temporada el 10 d’octubre al Pavelló de Fontajau de Girona. Els blaugranes van tornar a superar el FIATC Joventut (85-73), aquesta vegada a la final de la Lliga Catalana. Va suposar la 17a de la seva història i la cinquena de consecutiva. L’equip ja estava més rodat i va comptar amb onze jugadors del primer equip i només un del filial, Oriol Paulí. Va suposar també el retorn a les pistes del capità Juan Carlos Navarro. El màxim anotador blaugrana va ser Álex Abrines amb 19 punts, mentre que Guillem Vives, del Joventut, va ser el més encertat de cara a cistella del partit amb 22.

A la mitja part del partit es va homenatjar Darryl Middleton. El jugador nord-americà va militar a les files del Club del 1994 al 1996 i va guanyar dues Lligues com a blaugrana.

Dinàmiques oposades

Tot i que només s’ha disputat una jornada de la Lliga Endesa, els resultats obtinguts són ben diferents. El FC Barcelona va guanyar el València Basket (76-75) en un intens duel al Palau Blaugrana, mentre que la Penya va caure al Nou Congost amb el Manresa (90-78).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut