Pascual: “Sabem on juguem”

Pascual: “Sabem on juguem”

L’entrenador barcelonista creu que la visita a la pista del PSG exigirà als blaugranes oferir la seva millor versió

La visita del Barça a la pista del París Saint-Germain és el principal atractiu del cap de setmana d’handbol en l’àmbit europeu. Els blaugranes hi arriben com a líders del grup, amb dos punts més que els francesos, que han sumat una victòria, un empat i una derrota en els primers tres compromisos. Xavi Pascual, però, ha obviat els números: “Hem preparat el partit, sabem on juguem i contra un equip molt potent”. Els parisencs, que han construït un equip a mida, “són favorits per guanyar la Champions i cada vegada juguen millor”, ha afegit.

El PSG afronta el duel amb la necessitat de sumar una victòria per no perdre el tren d’un liderat que és, a hores d’ara, propietat blaugrana: “La necessitat de punts els fa terribles, i més tenint dos dels millors jugadors del món del darrer any”, ha analitzat Pascual.

Un grup poc valorat

Pascual ha advertit, una vegada més, que “tenen una plantilla extraordinària perquè són capaços de fer-te gol del no-res. No els fa falta construir”. I ha afegit: “El que els ha funcionat en aquest inici és la porteria, han obtingut molt bon registre defensiu”.

Crec que el nostre grup l’hem de valorar molt més. L’únic equip que ha guanyat a fora és el Metalurg i la resta són empats i victòries dels conjunts locals”, ha indicat Xavi Pascual davant els resultats que s’han produït en les primeres jornades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut