Fiatc Joventut - FC Barcelona: A seguir creixent com a equip

Fiatc Joventut - FC Barcelona: A seguir creixent com a equip

Els de Pascual visiten la pista de la Penya (12.30 hores, Esport 3) amb l’únic objectiu de vèncer i millorar com a equip Lorbek i Oleson, les baixes ja conegudes d’un Barça que fa sis temporades que no perd a Badalona

El FC Barcelona visita aquest diumenge (12.30 hores, Esport3) la pista del Fiatc Joventut en la que serà la segona jornada de la Lliga Endesa. Els de Xavi Pascual, que vénen de vèncer el Partizan de Belgrad en l’Eurolliga, volen seguir guanyant en la competició domèstica i, sobretot, seguir creixent com a equip. El fet que hi hagi cinc incorporacions -Hezonja a banda- fa que els blaugranes encara hagin de trobar la seva millor versió, que promet ser espectacular.

Rivalitat històrica

“Els pressupostos dels equips que et poden sorprendre han baixat i, en canvi, els equips grans han mantingut i fins i tot han incrementat el pressupost. Abans, aquests conjunts et podien plantar cara en molts partits, no només en moments puntuals, i la Penya és un d’aquests equips que ha vist reduït notablement el seu pressupost i això ha fet que els darrers anys aquella rivalitat que teníem tan forta hagi baixat”, comenta Víctor Sada, que tot i la diferència de pressupost sap que els verd-i-negres plantaran cara des del primer minut. Cal recordar que els blaugranes han guanyat en les últimes sis visites i que no perden a Badalona des del 2007.

Tercer derbi de la temporada

Aquest partit contra el Fiatc Joventut serà el tercer partit en gairebé dos mesos. Fins ara, el FC Barcelona ha superat els homes de Salva Maldonado en dues ocasions: A Sant Julià de Vilatorta, en el primer amistós de la pretemporada (60-49), i a la final de la Lliga Catalana a Girona (85-73) que va suposar el primer títol oficial de la temporada.

Per a aquest partit, Xavi Pascual no podrà comptar amb Erazem Lorbek, que segueix la seva posada a punt, i Brad Oleson, que serà baixa un mes i mig per una fractura per estrès en el peroné de la seva cama dreta. Er part verd-i-negre, el Joventut ha anunciat que el base Nick Cochran serà baixa i que l’aler Kirksay és dubte fins a l’últim moment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut