Eusebio: “Hem fet un partit molt complet”

Eusebio: “Hem fet un partit molt complet”

Jugadors i tècnics del Barça B van sortir molt satisfets després d’haver aconseguit la primera victòria de la temporada fora de casa davant l’Alabès (2-3) El filial va trencar una dinàmica negativa de quatre partits sense marcar i va aconseguir guanyar

La bona feina va tenir recompensa aquest dissabte per al Barça B a Mendizorrotza davant l’Alabès amb una victòria de molt de mèrit en un camp on els locals encara no havien perdut cap partit en el seu retorn a Segona Divisió.

“Ha estat un bon partit, entretingut i disputat. Tots dos equips hem intentat imposar el nostre joc, en ocasions ho hem aconseguit nosaltres i en altres l’Alabès. Hem fet un partit molt complet, hem fet el que havíem de fer per intentar guanyar en aquest camp que sabíem que era molt difícil”, comentava Eusebio després del partit.

Més profunditat, la clau

El filial estava oferint bons partits darrerament però la sequera davant la porteria penalitzava massa. A la prèvia del partit, Eusebio Sacristán reconeixia que s’havia treballat de manera central en l’atac i el resultat han estat tres gols.

“Hem fet més coses bé que en d’altres partits. Últimament ens estava faltant profunditat. Hem anat amb decisió a atacar la porteria contrària i s’ha notat. Hem tingut tranquil·litat per evitar contraatacs; tot i això, l’Alabès ha tingut oportunitats. El nostre joc de control i profunditat i l’eficàcia i intenció ens ha donat la victòria”, analitzava l’entrenador blaugrana.

Gran satisfacció dels golejadors

El davanter Sandro Ramírez aconseguia el segon gol blaugrana per remuntar el gol inicial de l’Alabès al minut 34 després d’una gran jugada col·lectiva amb Espinosa com a protagonista. “Estic content pel gol, però, sobretot, pels tres punts que ha aconseguit l’equip. Veníem d’una mala ratxa i aquesta victòria és un punt de confiança i alegria. També estem molt contents per la primera victòria aconseguida fora de casa i esperem donar una alegria a la nostra afició diumenge vinent al Mini davant l’Eibar”, explicava Sandro després del partit.

Per la seva banda, Joan Román aconseguia el tercer segons després d’entrar al terreny de joc. “He sortit i Espinosa m’ha posat una pilota en profunditat; he vist que tenia l’un contra un i he xutat. Estic molt content pel gol, que sempre t’ajuda, i sobretot ajuda l’equip per aconseguir una victòria tan important”, reconeixia Joan Román.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut