El Barça B d’handbol supera la primera eliminatòria de Copa del Rei (27-36)

El Barça B d’handbol supera la primera eliminatòria de Copa del Rei (27-36)

El filial blaugrana supera l’Amenabar Zarautz i accedeix a la segona eliminatòria de la competició que jugarà contra un equip Asobal

Els blaugranes van jugar amb el mateix equip contra el qual es van enfrontar en Lliga en la primera jornada i que els va costar molt de guanyar. L’Amenabar Zarautz acudia amb alguna baixa important al partit i en un estat de forma no tan bo com el que tenien al principi de Lliga.

Sorpresa inicial

Zarautz va sortir amb una defensa poc habitual en aquest equip, 5:1, però aviat van tornar al seu 6:0 habitual. En el moment de la primera superioritat numèrica blaugrana, els joves entrenats per Toni Gerona van realitzar un 5:1 mixt sobre el seu jugador més important, Erik Balenciaga, que van mantenir durant una bona estona a pesar de la igualtat en el número de jugadors al camp.

Aquesta defensa se’ls va fer difícil d’atacar i l’equip basc va començar a perdre moltes pilotes, i això facilitava al Barça B sortir en contraatac.

Desgast i triomf

A la segona part el partit va seguir la mateixa tònica, sota un gran ambient al pavelló i fins al final del partit, on, malgrat la derrota, la seva afició va ovacionar els seus i, cal dir-ho, els joves jugadors blaugrana.

A mesura que avançava la competició es notava més el desgast en els jugadors més importants de l’Amenabar Zarautz i els blaugranes, sense fer un partit excel·lent, van incrementar la renda parcial a parcial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut