Cinc triomfs i una derrota al bàsquet base

El Júnior segueix la seva línia ascendent i va derrotar amb claredat l’Hospitalet per 84-50 El Cadet A segueix liderant amb mà de ferro el grup després del triomf per 77-56

Jornada prolífica un cop més en el bàsquet base blaugrana. Cinc triomfs i tan sols una derrota, la del Cadet B contra el Manresa, en un partit ajornat. En l’altre partit que es va jugar, el Cadet B va superar el Sant Josep per 79-74 i segueix el seu creixement com a equip disputant la mateixa competició que el Cadet A. Els de Xavi Pardina han disputat sis partits i han aconseguit dos triomfs.

Júnior
Els homes de Joan Braulio van superar amb claredat l’Hospitalet per 84-50. Tot i que el marcador final és contundent, el conjunt del Baix Llobregat sempre és un rival complicat i va sortir a totes en els primers minuts. Tot i així, el 46-26 del descans va posar els blaugranes un pas per davant i aquesta diferència es va acabar eixamplant en el segon temps, en el qual el joc interior blaugrana va ser clau per establir els 34 punts de diferència fins al 84-50 final. El balanç del júnior és de sis triomfs i una derrota en el que va de competició.

Cadet A
També contra l’Hospitalet i a la Ciutat Esportiva, els de Marc Calderón van superar per 77-56 els del Llobregat, que al descans encara estaven dins del partit amb el 40-26. A poc a poc, els blaugranes van accelerar el matx i van obrir la primera gran escletxa amb un parcial de 23-7 en el tercer acte. En els últims deu minuts, els visitants van treure el geni i van reduir les diferències fins als 19 punts de desavantatge amb el 77-56 final. Amb aquesta victòria, el Cadet segueix sense conèixer la derrota i té un balanç de 7-0.

Infantil A
Triomf molt contundent de l’Infantil A de Rubén Muñoz a la pista del CB Granollers per 39-112, tot i que el marcador final va reflectir un 21-71 per la normativa que no compta els punts quan un dels dos equips supera l’altre per 50. Sens dubte, els infantils van passar per sobre dels del Vallès Oriental, que van ser molt inferiors. L’Infantil A ha disputat dos partits, que han acabat en triomf.

Infantil B
L’últim dels equips inferiors del bàsquet base també va assaborir el triomf a Virrei Amat, a la pista del Sese. Els nois que entrena Xavier Mas van vèncer per 20 punts de diferència, 67-87, els locals, que encara no coneixen el triomf aquesta temporada. Va ser la segona victòria en tres partits de l’Infantil B, que té un partit ajornat contra l’únic equip que encara no coneix la derrota, el Manyanet Molins.