Nou pòquer de victòries al planter

Nou pòquer de victòries al planter

El filial blaugrana va debutar a Primera Divisió amb victòria (7-3) i el Júnior, el Juvenil i l’Infantil també van guanyar els seus respectius compromisos. El sub-23 va empatar al Palau

Aquest cap de setmana va començar la Lliga de Primera Divisió, la segona màxima categoria de l’hoquei patins estatal, just per sota de l’OK Lliga. El filial blaugrana es va apuntar una bona victòria, contra el Raspeig, en la primera jornada de la competició (7-3). David Martínez (2), Adrià Salvadó (2), Marc Palau, Ignacio Alabart i Jordi Gabarra van ser els autors dels gols blaugrana.

A la Lliga de l’ACHP, l’Associació de Clubs, el sub-23 d’Edu Castro va empatar al Palau en el seu duel contra el CP Tordera (5-5). Després de les dues primeres jornades, aquest cap de setmana descansarà, ja que el Blanes no té equip sub-23.

El Júnior i l’Infantil, primers de grup

La resta d’equips formatius segueixen sumant victòries, amb tres triomfs a casa. El Júnior va superar el Noia (6-2) i ha acabat la primera volta com a primer de grup. Adrià Salvadó (3), Marc Palau (2) i Joan Farnés van ser els botxins dels de Sant Sadurní. El Juvenil va sumar un nou triomf, en aquest cas contra el Tordera (5-4), gràcies als gols de Sergi Llorca (3) i Nil Roca (2).

Per últim, pel que fa a l’Infantil, els més menuts continuen amb la seva trajectòria immaculada. Han guanyat tots els partits, el d’aquest darrer cap de setmana davant el JMJ (15-0). Dídac Llobet (5), Pol Manrubia (3), Aleix Borregán (2), Pablo Nájera (2), Adrià Losada (2) i Manel Roman no van donar opcions al rival.

Els propers partits

Primera Divisió:
Manlleu – FC Barcelona (dissabte, 26 d’octubre, 20.30 hores)

Júnior: Igualada – FC Barcelona (divendres, 25 d’octubre, 21.45 hores)

Juvenil: FC Barcelona – Maçanet (dissabte, 26 d’octubre, 20.30 hores)

Infantil: Sant Cugat – FC Barcelona (dissabte, 26 d’octubre, 12.30 hores)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut