Segueixen els bons resultats al futbol sala del FC Barcelona Alusport

El futbol sala formatiu culer va tenir un gran cap de setmana a excepció de l’aleví, que no va poder guanyar el seu partit. La resta van ser victòries culers

El Barça Alusport B va trencar una mala ratxa de resultats i va imposar-se al Melilla per un resultat de 2-1. Els d’Andreu Plaza van veure com al minut 4 els melillencs es posaven per davant al marcador amb un gol de Kiko. Però, tot just un minut després, Marc Mármol va empatar per als locals. Només començar la segona part, una altra vegada Mármol va tornar a marcar i l'electrònic ja no es va moure. Els dos equips van tenir diferents oportunitats de marcar però els porters van demostrar que estan en una forma increïble. La victòria col·loca els blaugranes setens a la classificació.

El Juvenil culer va tenir una victòria còmoda davant del CE Jesús Maria per un marcador d’1-10. L’equip visitava la pista del Jesús Maria, fins llavors segon classificat de la categoria, i sense perdre cap partit a la Lliga fins ara. Els locals defensaven bé i a la mitja part el parcial era de 0-2. Dos gols molt primerencs a la represa van posar el 0-4 al marcador. El Jesús Maria va veure’s obligat a jugar amb porter-jugador i va permetre ampliar el marcador fins a l’1-10 final.

L’Infantil va derrotar sense miraments el Gimnàstic de Tarragona per 13-0. L’equip blaugrana no va perdonar i el resultat final va ser fruit del gran encert de cara a porteria dels jugadors de l’Infantil.

L’única derrota del cap de setmana es va produir amb l’equip aleví davant de l’AE Les Corts UBAE. Va ser un partit molt emocionant des de l’inici i el resultat a la mitja part era de 0-0. A la tornada dels vestidors, els locals van imposar la seva superioritat física i al primer minut de la segona part van fer el primer gol. El Barça va tenir més control de la pilota i diferents oportunitats per empatar, però el Les Corts va fer el definitiu 0-2 quan només quedava un minut per a la finalització.