El tècnic blaugrana dirigirà el partit 250 a l'LNFS amb el FC Barcelona Alusport

El tècnic blaugrana dirigirà el partit 250 a l'LNFS amb el FC Barcelona Alusport

El tècnic blaugrana Marc Carmona és l’entrenador amb més èxits de la història de la secció. Divendres davant d’ElPozo Múrcia arribarà a la xifra de 250 partits dirigits a la banqueta del FC Barcelona Alusport a l’LNFS

Divendres serà un partit especial. A més de jugar contra un dels màxims favorits de la competició i mirar de retallar distàncies a la classificació, el tècnic dirigirà el seu partit 250 a l’LNFS amb el FC Barcelona Alusport. En aquest període ha guanyat 148 partits, n’ha empatat 40 i n’ha perdut 61. Un grandíssim registre que l’ha portat a poder guanyar tres Lligues, tres Copes del Rei i tres Copes d’Espanya de manera consecutiva, a més de sumar la UEFA Futsal Cup de la temporada 2011/12 i la Supercopa d’Espanya el setembre passat.

Però Carmona totalitza encara més partits al capdavant de la banqueta blaugrana. Suma 16 partits a la Copa d’Espanya, 18 a la Copa del Rei, 13 a la UEFA Futsal Cup, 6 a la Supercopa d’Espanya i 8 a la Copa Catalunya fins a arribar a un total de 310 partits. A més, s’ha de tenir en compte que va agafar l’equip la temporada 2005/06 a la Divisió de Plata de la competició i va fer pujar el FC Barcelona a la màxima divisió del futbol sala estatal.

Amb el Marc Carmona com a entrenador s’han assolit uns objectius d’èxit que fins fa ben poc eren impensables dins de la secció del Club. Amb ell al capdavant, el FC Barcelona Alusport s’ha convertit en un dels referents mundials del futbol sala i un referent d’èxit a l’esport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut