El Club reforçarà dissabte l’Oficina del Cens

El Club reforçarà dissabte l’Oficina del Cens

Dissabte, a partir de les 15 hores, els socis que encara no hagin actualitzat les seves dades i que vagin a l’Estadi a veure el Clàssic podran passar per l’Oficina del Cens i també per l’Auditori 1899, instal·lació que s’obrirà per reforçar l’atenció

L’Oficina del Cens reforçarà aquest dissabte el servei per atendre tots aquells socis que s’apropin al Camp Nou per presenciar el Clàssic contra el Madrid i aprofitin per posar al dia les seves dades. El dijous 31 d’octubre el Club donarà per finalitzada l’actualització del Cens de Socis i Sòcies i precisament el partit contra el Madrid serà l’últim que es jugui a l’Estadi abans que es tanqui el període.

Per aquest motiu dissabte l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), situada a la Seu Social i que també acull l’Oficina del Cens, estarà oberta per donar servei als socis que vulguin actualitzar les seves dades, des de les 10 del matí fins a la mitja part del partit. Però a més el Club ha decidit obrir a partir de les 3 de la tarda l’Auditori 1899, situat també dins la Seu Social, on hi haurà instal·lats més punts d’atenció del Cens de Socis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut