Ricard Muñoz: “És la pitjor setmana per anar a Blanes”

Ricard Muñoz: “És la pitjor setmana per anar a Blanes”

El tècnic del Barça considera que el canvi d’entrenador del Blanes suposarà una motivació afegida per a l’equip local i que hauria preferit enfrontar-s’hi en un altre moment

Ricard Hernáez ocuparà aquest divendres la banqueta del Muralla Òptica Blanes en el lloc de Miquel Umbert. És per això que Ricard Muñoz ha alertat del perill que suposa el partit d’aquest divendres: “És la pitjor setmana per anar a Blanes. El canvi d’entrenador sempre suposa un punt més de motivació per als jugadors i haurem de lluitar contra aquest factor”. Tot i això, l’entrenador blaugrana ha assegurat que l’equip arriba a la cita amb moltes ganes.

“Esperem un Blanes molt defensiu, en una pista on sempre ens costa puntuar. Acostumen a plantejar un ritme de partit lent, que pot comportar una certa relaxació”, ha assegurat Muñoz. El tècnic del Barça creu que l’equip ha de ser exigent amb si mateix per continuar creixent i que l’objectiu és sumar tres punts més: “Guanyar tres partits consecutius ens donaria un plus de confiança”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut