El Barça Alusport - ElPozo Múrcia, un altre Clàssic al Palau

El Barça Alusport - ElPozo Múrcia, un altre Clàssic al Palau

Avui a les 21 h (Energy tv i Esport3) el Barça Alusport i ElPozo Múrcia jugaran el partit corresponent a la vuitena jornada de l’LNFS, en què els culers intentaran retallar les diferències que els separen dels murcians a la classificació

Els homes de Marc Carmona tenen totes les ganes del món de poder jugar aquesta nit un dels millors partits de futbol sala que es poden disputar en aquest moment, contra ElPozo Múrcia. El fet que els blaugranes arribin a la cita més endarrerits a la classificació de l’esperat a l’inici de la temporada ha de servir d’al·licient per tal de guanyar davant del líder de l’LNFS.

El Barça Alusport s’enfrontarà a un equip amb un enorme potencial ofensiu. Són els màxims golejadors del campionat fins a la jornada 7, amb 44 gols, mentre que els blaugranes n’han fet 21. Aquest ha estat fins ara el problema més greu dels culers. La manca d’encert en els metres finals ha provocat la situació en la qual es troben en aquests moments. Tot i això, els jugadors i el tècnic català estan segurs de poder revertir la situació. Les situacions de gol generades a cada partit no són preocupants. El fet més preocupant és la falta d’encert. I tots creuen que enfrontar-se a un rival de l’entitat dels murcians ajudarà a sortir-ne.

Precedents favorables

Tot i així, els precedents afavoreixen el quadre blaugrana. No s’ha d’anar gaire lluny per trobar el primer. Marc Carmona i els seus jugadors van aconseguir el primer títol de la Supercopa d’Espanya el passat setembre davant els murcians. L’any passat els van guanyar el títols de Lliga, Copa del Rei i Copa d’Espanya.

El Barça Alusport comptarà amb el suport del seu públic al Palau Blaugrana. S’espera que el recinte blaugrana presenti una gran afluència d’aficionats culers per donar suport als barcelonistes. La rivalitat dels darrers anys amb ElPozo Múrcia ha fet que la gent blaugrana doni un suport massiu a la secció, i especialment en partits com aquests.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut