El Fenerbahçe Ülker rep un Barça que jugarà dos partits en menys de 48 hores

El Fenerbahçe Ülker rep un Barça que jugarà dos partits en menys de 48 hores

Pascual segueix amb les baixes de Lorbek i Oleson, recuperant-se a Barcelona El matx és a les 19.00 hores (hora d’Istambul), 20.00 hores (hora de Barcelona) A l’Ülker Sports Arena s’ha penjat el cartell de ‘sold out’

Aquesta tarda, a les 19.00 hores (Esport 3 i Canal + Deportes), el Barça estrena el seu camí a Europa, en aquest cas a domicili. Ho fa en una de les pistes més calentes del seu grup, segurament la segona després del Pionir serbi, i davant d’un dels rivals més forts i el clar favorit a ser a la Final a Quatre de Milà. Parlem del Fenerbahçe Ülker, que dirigeix des d’aquesta temporada el tècnic més llorejat d’Europa, Zeljko Obradovic. En els duel particulars amb Pascual, però, el balanç és favorable al tècnic blaugrana per 6-3, de moment.

Com arriba el FC Barcelona

Els blaugranes han sumat quatre triomfs consecutius després de la derrota a la final de la Supercopa Endesa davant el Reial Madrid. Des de llavors, triomf a la final de la Lliga Catalana a Girona davant el Joventut, triomf al Palau en el debut a l’ACB davant el València Basket, victòria també al Palau en el debut a Europa davant el Partizan i victòria en el primer derbi català de la Lliga, jugat a Badalona.

Esportivament parlant, Pascual segueix amb les baixes d’Erazem Lorbek i Brad Oleson. Tots dos continuen a Barcelona amb el seu pla específic de recuperació sota la tutela del preparador físic de l’equip i un dels fisioterapeutes. Pel que fa a Juan Carlos Navarro, el capità millora progressivament, però cal tenir present que no és un procés ràpid. Per això, el tècnic del FC Barcelona té altres opcions, com Àlex Abrines i Mario Hezonja. Caldrà veure com segueixen amotllant-se jugadors com Nachbar –exjugador de l’Efes Pilsen durant tres temporades-, Dorsey, Papanikolaou, Lampe o Pullen.

El rival

El Fenerbahçe Ülker és un dels equips més potents d’Europa ara mateix. Si la temporada passada ja tenien un tros d’equip i un grandíssim entrenador, Simone Pianigiani, en aquest exercici han apujat el nivell un graó més. A la banqueta, el que mana ara és Zeljko Obradovic, l’entrenador amb més títols europeus de la història (amb vuit Eurolligues, entre d’altres).

El tècnic serbi ha fitxat l’exBaskonia Nemanja Bjelica i el lituà Limas Kleiza, exNBA i exOlympiacos. Aquestes són les dues grans novetats d’una plantilla gegant de 16 jugadors. Els croats Zoric i Bogdanovic també són dos dels jugadors destacats juntament amb el base nord-americà amb passaport macedoni Bo McCalebb. Sens dubte un tros d’equip que aspira a tot aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut