Sergi Gómez: “L’equip torna a estar animat i amb ganes”

Sergi Gómez: “L’equip torna a estar animat i amb ganes”

El central del filial assegura que la victòria a Mendizorrotza els va donar moral, un partit que va jugar després de la lesió

Sergi Gómez torna a somriure. Els motius són tant personals com col·lectius. Després d’haver-se perdut dos partits amb el filial per lesió, va tornar a jugar dissabte en la victòria de l’equip davant l’Alabès (2-3). Aquest dijous ha passat pel plató de l’'ADN' Barça a explicar les seves sensacions.

Una victòria balsàmica

Després d’una dinàmica negativa, l’equip es va refer amb una victòria de prestigi. Sergi Gómez afirma que va suposar una empenta: “Ens va anar bé una victòria després de quatre derrotes”. El central blaugrana també va recordar que la categoria de plata és sempre difícil: “No hi ha cap rival fàcil i si no estàs al 100% pots perdre qualsevol partit”. Tot i que l’equip no va marcar cap gol en les quatre derrotes consecutives, Gómez va voler treure ferro a l’assumpte: “Tenim un equip amb molt potencial a dalt, això no ens preocupa”.

Aquest dijous l’equip també va fer un dinar de germanor per cohesionar la plantilla. “Som una família”, assegura Gómez. “Els juvenils que han pujat i els nous fitxatges s’han adaptat molt bé i això és un factor molt important”, afegeix. Encara que hi ha competència, afirma que tothom “se sent a gust” a l’equip.

Bones sensacions personals

A banda de dos partits amb el filial, també es va perdre la convocatòria amb la selecció sub-21 estatal. El jove jugador blaugrana va tornar als terrenys de joc entrant al minut 78 del partit de dissabte amb l’Alabès en substitució del lesionat Bagnack. Gómez assegura sentir-se “content de poder tornar a jugar”. A més, va afegir que “les sensacions són molt bones, el genoll va aguantar molt bé”.

Finalment, va elogiar el seu antic company al filial, Marc Bartra: “L’hem estat veient des de fa uns anys, és un grandíssim central. Ha esperat el seu moment, ha arribat i ha donat un nivell altíssim”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut