Ante Tomic i Mario Hezonja, dominadors de la pintura del Nou Congost

Ante Tomic i Mario Hezonja, dominadors de la pintura del Nou Congost

El pivot croat va acabar amb 20 punts, 8 rebots i un 27 de valoració El jove Hezonja va acabar amb 8 punts, 11 rebots i un 15 de valoració Hezonja va disputar 21.57 minuts, mentre que Tomic en va jugar 30.01

El Nou Congost va viure ahir una més que notable actuació de la parella de jugadors croats que formen part de la primera plantilla del FC Barcelona. Tant Ante Tomic com Mario Hezonja van jugar a un gran nivell en el sempre complicat desplaçament dels blaugranes a la pista dels de la capital del Bages.

Tomic, dos partits notables en menys de 48 hores

Ante Tomic va a més. Després d’anotar 16 punts a Istanbul i malgrat perdre, va ser el jugador més valorat del seu equip i el segon màxim anotador per darrere de Juan Carlos Navarro (18 punts). El pivot blaugrana va jugar 26.10 minuts, va agafar també 8 rebots, i va fer un 24 de valoració. En menys de 48 hores, Tomic va tornar a estar molt fort sota els cèrcols, amb 20 punts anotats en els 30.01 minuts que va estar sobre el parquet del Nou Congost, va capturar 8 rebots i va obtenir un 27 de valoració. Va ser el millor jugador del conjunt de Xavi Pascual.

El millor partit d’Hezonja fins ara

Des que el jove aler croat de 18 anys forma part del primer equip de manera contínua, el partit jugat aquest diumenge a Manresa ha estat el millor que ha fet fins ara amb la samarreta blaugrana. 21.57 minuts jugats, 8 punts anotats (3/4 en tirs de dos punts i 2/2 en tirs lliures) i l’excel·lent xifra d’11 rebots, tots defensius. I és que la capacitat atlètica del jove aler croat està fora de dubte i els minuts que ahir li va donar Pascual, després de l’exigent partit del seu equip a Istanbul i el poc marge de temps de recuperació dels seus homes, els va saber aprofitar perfectament Hezonja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut