Un primer quart per oblidar (60-48)

Un primer quart per oblidar (60-48)

El Barça CBS de bàsquet femení cau davant el Segle XXI en el debut a la Lliga Femenina 2

El primer quart del partit entre el Barça CBS i el Segle XXI va resultar determinant per al desenvolupament del partit. Les blaugranes van perdre la concentració a l’inici i van anar a remolc durant tot el partit

Deu minuts que marquen

Ja sigui per les lesions (Verbo, Lazaro, Carla, Meritxell) o la falta de concentració als primers 10 minuts, el cas és que el Segle XXI va passar per sobre de les blaugranes al primer quart (24 -8).

Al segon quart, amb més encert en el tir però amb molt poca intensitat defensiva, les de Tito Sobrin van aguantar el resultat amb un parcial negatiu de -6 (20-14).

Sense opció

Al tercer quart Gala Mestres, Marta Montoliu i Helena Esteve van revolucionar el partit. Amb l’ajut de les júniors Claudia Garcia i Irene Lahuerta van marcar un millor ritme al tercer quart i van reduir les diferències, però mai per sota dels 10 punts. El 51-38 donava esperances a les del Baix Llobregat.

El darrer quart, amb molts nervis i poc encert per als dos equips, es va resoldre amb un parcial final de 9-10 i el resultat final de 60-48.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut