Ple de victòries del planter blaugrana

Tots els equips de formació han guanyat els seus partits aquesta jornada Els equips més golejadors han estat el Benjamí A (13-0) i el Femení Infantil-Aleví (1-11)

GAVÀ 1–4 JUVENIL B. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Àmplia victòria del Juvenil B a Lliga Nacional Juvenil. Els homes de Garcia Pimienta van començar a agafar distàncies ben aviat amb dos gols en els onze primers minuts. Alex Carbonell (minut 7) i Adriá Arjona (11) van aplanar el camí dels blaugranes. A la mitja hora de joc, el Gavà va escurçar distàncies amb un penal executat per Daniel Llamas, però al primer quart d’hora de la segona part el FC Barcelona va sentenciar el matx. Els dos gols restants els van marcar Steven Prieto al minut 52 i, finalment, Ferran Sarsanedas va establir el definitiu 1-4 al marcador al 58. L’equip és segon a la classificació amb 23 punts a només dos del líder Mercantil, únic equip invicte juntament amb els blaugranes.

DAMM 1–5 CADET A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Victòria incontestable del líder destacat de la Divisió d’Honor. L’equip de Quique Álvarez segueix comptant els seus partits per victòries després de sis jornades, i aquest cap de setmana no van donar cap opció a la Damm. A la mitja part els blaugranes ja guanyaven per 0-4, gràcies als gols de Fati, Pico, Pérez i Morer. Després del descans, ja amb el partit trencat, la Damm va retallar distàncies, però Pérez, de nou, va posar el 1-5 definitiu. Amb aquest resultat l’equip blaugrana ja supera el segon classificat per sis punts de diferència.

CADET B 5–1 CUBELLES. LLIGA PREFERENT

Triomf contundent del Cadet B contra el Cubelles. Tot i l’ampli marcador, els blaugranes no van tenir un partit fàcil, ja que el Cubelles va aconseguir tallar per moments la circulació de la pilota blaugrana i va arribar al descans amb empat a zero. A la represa, l’equip de Franc Artiga va millorar, i al minut 55 va aconseguir obrir la llauna gràcies al gol de Fombutu. Al minut 59 Quero va fer el segon gol blaugrana, però només un minut després el Cubelles va retallar distàncies. Ja a l’última mitja hora els blaugranes van aconseguir desplegar el seu millor joc, i els gols de Fernández, Fombutu i Del Amo van posar el definitiu 5-1. Amb aquesta victòria, el Cadet B lidera la Lliga en solitari amb quatre victòries en quatre partits.

ESCOLA DE VALLS 0–1 INFANTIL A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Victòria treballada de l’Infantil A a Valls. L’equip que entrena Denis Silva va sortir molt endollat al partit i es va avançar al marcador gràcies a un gol de Portas al minut 5. A partir d’aquest moment el Barça va dominar la possessió de la pilota i va seguir buscant la porteria contrària, però sense sort a l’hora de tornar a batre el porter local. Aquesta patida victòria serveix perquè els blaugranes segueixin liderant la classificació de la Divisió d’Honor, empatats amb el Girona, però, amb els 16 gols marcats i amb només dos d’encaixats, és l’equip amb millor diferència de gols.

INFANTIL B 6–0 REUS DEPORTIU. LLIGA PREFERENT

Set en blanc de l’Infantil B contra el Reus Deportiu. Els blaugranes no van donar cap opció al rival, van dominar el partit de cap a peus i només van trigar cinc minuts a inaugurar el marcador gràcies al gol de Kubo. L’Infantil B va seguir dominant el partit, buscant la porteria contrària. Garcia i Vega van fer el segon i el tercer gol blaugrana. Amb el 3-0 l’Infantil B, lluny de relaxar-se, va seguir pitjant l’accelerador, i entre el minut 65 i 69 va aconseguir marcar tres dianes més i posar el 6-0 definitiu al marcador. Amb aquesta victòria l’Infantil B segueix comptant per triomfs els seus partits i comparteix el lideratge de la Lliga amb el Gavà.

L’HOSPITALET 1–2 ALEVÍ A. LLIGA PREFERENT

Victòria ajustada de l’Aleví a al camp de l’Hostpitalet. Els jugadors entrenats per Marc Serra van avançar-se al minut 8 amb un gol obra de Pablo Moreno. El mateix Moreno va fer el segon tot just cinc minuts més tard i semblava que el partit estava resolt. Una diferència de dos gols suficient per guanyar tot i que l’Hospitalet va escurçar distàncies al minut 48 amb un gol de Pablo Saborido. El FC Barcelona, juntament amb el Cornellà, lidera la classificació amb ple de victòries en els sis partits que ha disputat fins ara. L’equip ha marcat un total de 44 gols en aquestes jornades i tan sols n’ha encaixat sis.

ALEVÍ B 4–1 GRANOLLERS. LLIGA PREFERENT

Triomf de prestigi de l’Aleví B contra el Granollers. L’equip que entrena Jordi Font no va donar cap opció al seu rival. Quan només s’havien jugat tres minuts de partit Martínez va donar avantatge als blaugranes. Després del gol, l’Aleví B va seguir dominant el matx per mitjà de la possessió de la pilota, i als minuts 19 i 28 Garrido i Lacava van fer el segon i el tercer gol blaugrana i van deixar el marcador sentenciat. El Granollers va escurçar distàncies, però els blaugranes van fer estèril l’intent de reacció visitant només dos minuts després amb el 4-1 definitiu. Amb aquesta victòria l’Aleví B continua líder amb 18 punts després de sis partits.

CUBELLES 1–8 ALEVÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Espectacular golejada d’un dels equips més en forma del Club. L’Aleví C va donar tota una lliçó de futbol en la seva visita a Cubelles. El primer gol va trigar 18 minuts a arribar, i va ser obra de Pelaz. Després d’obrir el marcador, els blaugranes van seguir dominant la possessió de la pilota, i va brillar per sobre la resta la figura de Farnós, autor de quatre gols de manera consecutiva. Farnós va aconseguir trencar el partit amb els seus gols, i ja amb el 0-5 Berjano i Balde van eixamplar el marcador fins al 0-7. El Cubelles només va poder marcar el gol de l’honor, i finalment Pelaz va fer el seu segon gol i va tancar el marcador amb l’1-8 final. Després de quatre partits l’Aleví C els ha guanyat tots i, a més, ha marcat 40 gols. La diana encaixada en aquest partit és la primera que reben a la Lliga.

ALEVÍ D 6–1 EUROPA B. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria aclaparadora de l’Aleví D per 6 gols a 1. El conjunt blaugrana va demostrar contra l’Europa B per què és el líder de la Lliga després de quatre jornades. L’Aleví D en va tenir prou amb 19 minuts per sentenciar el partit. Els gols d’Ortega, Garcia i Pérez, de penal, van deixar el matx sentenciat, però els blaugranes, lluny de relaxar-se, van seguir tocant i tocant, dominant el partit a través de la possessió i buscant la porteria contrària amb insistència. L’Aleví D va ampliar l’avantatge gràcies a tres gols més, un de Martínez i un doblet de Servat, l’últim, de penal. Els graciencs van acabar fent el gol de l’honor en els últims minuts.

BENJAMÍ A 13–0 SANTA EULÀLIA. LLIGA PREFERENT

Espectacular golejada del Benjamí A, que no va tenir cap pietat del Santa Eulàlia. Els blaugranes van ser molt superiors des del primer minut. Fins a set jugadors diferents van ser capaços d’anotar com a mínim un gol. La figura de Millán va brillar per sobre de la resta gràcies als seus quatre gols. Garrido, Segarra i López en van fer dos cadascú, i, finalment, Almeida, Jurado i Almena van arrodonir la golejada. El Benjamí A suma 12 punts després de quatre jornades, amb 41 gols a favor i només un en contra. Els blaugranes són segons a la Lliga a només un punt del líder i un partit menys disputat.

MERCANTIL 0–3 BENJAMÍ B. LLIGA PREFERENT

Triomf pràctic del Benjamí B al camp d’un dels equips més forts de la Lliga. L’equip blaugrana va sortir molt concentrat al partit, conscient que l’equip local havia guanyat tots els partits que havia jugat, i al primer minut Meléndez va obrir el marcador. Els blaugranes va fer un matx molt complet, i al minut 23 Almena va fer el segon. Finalment, un altre cop Meléndez va tancar el marcador amb el seu segon gol. Amb aquesta important victòria el Benjamí B s’enfila fins a la tercera posició de la Lliga, només per darrere el Cornellà i l’Espanyol.

CORNELLÀ 3-4 BENJAMÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Èpica victòria del Benjamí C al camp del Cornellà. El partit va ser trepidant. Els dos equips van buscar la porteria contrària sense complexos, i, gràcies a un bon atac blaugrana, va arribar el 0-1 de López al minut 5. Poc va durar l’alegria per al Benjamí C, perquè només tres minuts més tard van empatar els locals. Els blaugranes no es van rendir, van seguir buscant la porteria contrària, i, abans d’arribar al minut 30, Bravo i Ortega van marcar dos gols per als barcelonistes que ampliaven les diferències al marcador. Amb l’1-3 semblava que els blaugranes tenien el matx controlat, però el Cornellà va fer el segon i tornava a entrar al partit. Finalment, Henández va fer el quart, i els locals, de penal, van posar el 3-4 final, però el Benjamí C va aconseguir mantenir l’avantatge i emportar-se tres punts molt patits. Amb aquesta victòria l’equip blaugrana se situa a tres punts del líder.

BENJAMÍ D 4-3 ESCOLA F. GAVÀ B. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria heroica del Benjamí D, que va patir moltíssim per aconseguir els tres punts contra el Gavà. El partit va ser extremadament igualat, però finalment la qualitat blaugrana es va acabar imposant. Primer Garrido va avançar el Benjamí D, però el Gavà va empatar i fins i tot va arribar a posar-se per davant. L’equip blaugrana no va tirar la tovallola, va seguir i va tornar a capgirar el marcador amb un doblet de Sánchez. El Cornellà va aconseguir empatar, però finalment Garrido va tancar el marcador amb el 4-3 definitiu. Amb aquesta victòria el Benjamí D es queda a només tres punts del líder.

PREBENJAMÍ 8–0 VILADECANS B. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Triomf incontestable del Prebenjamí en el seu duel contra el Viladecans. El conjunt blaugrana va sortir molt concentrat a disputar el partit, i quan només s’havien jugat tres minuts Pradas va aconseguir batre el porter visitant. Amb l’1-0 al marcador va aparèixer el protagonista del matx, Guiu, que en va tenir prou amb cinc minuts, del 14 al 19, per fer tres gols seguits del total de quatre que va fer. Bravo, Quiles i Lope van tancar la golejada amb un gol cadascú. Amb aquesta victòria el Prebenjamí es queda a només dos punts del líder, i, amb 26 gols a favor, se situa com l’equip més ofensiu, un reflex del bon gust pel futbol que tenen els blaugranes.

A continuació us reproduïm els resultats dels equips femenins:

L’ESTARTIT 0–3 FEMENÍ JUV-CADET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria de prestigi del Femení Juvenil-Cadet contra un dels equips aspirants a estar a dalt a final de temporada. La primera meitat va ser molt renyida i intensa, amb dos equips que es coneixen molt bé. El joc es va centrar amb les blaugranes intentant entrar pel mig, però sense tenir èxit. A la segona meitat, l'equip va ser més vertical i va obrir més el camp jugant per les bandes. La circulació va ser més ràpida i als 3 minuts de joc Andrea Cortés va aconseguir batre la portera local. Un gol que va ser tota una injecció de moral per a les jugadores blaugrana i un dur revés per l'Estartit. Elena Benítez es va convertir en la protagonista blaugrana marcant dos gols en vuit minuts (62' i 70') i, d’aquesta manera, va deixar el partit sentenciat. Cal destacar els tres pals que van evitar que la victòria fos encara més clara del que reflexa el marcador. Amb aquesta victòria contra un equip que tenia els mateixos punts que el Femení Juvenil-Cadet les blaugranes són líders en solitari.

CAMBRILS 1–11 FEMENÍ INF-ALEVÍ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Pluja de gols del Femení Infantil-Aleví en la seva visita a Cambrils. Les jugadores blaugrana estan acostumant els seus aficionats a veure golejades espectaculars cada cap de setmana. Les blaugranes van fer un partit molt complet, ja que fins a vuit jugadores diferents van ser capaces de veure porteria. Llompart, Andújar i Marín van anotar un doblet cadascuna, mentre que Ariza, Martínez, Carrasco, Aceituno i Pina en van fer un per cap. El Femení Infantil-Aleví té uns registres espectaculars després de quatre jornades en què tot han estat victòries: han estat capaces de marcar 62 gols i d’encaixar-ne només dos.