El Barça B, líder de Primera Divisió

El Barça B, líder de Primera Divisió

El filial blaugrana va guanyar a Manlleu (3-5) i encapçala la classificació de Primera Divisió. El Juvenil i l’Infantil també van guanyar i el Júnior va perdre a Igualada

Després de les dues primeres jornades, el Barça i l’Alcoi comparteixen el liderat de Primera Divisió, la segona màxima categoria de l’hoquei patins estatal. El filial blaugrana va sumar una victòria de prestigi a la pista del Manlleu (3-5), un equip format per jugadors del nivell de Lluís Teixidó, Aleix Prims, Santi Teixidó o Jaume Farrés. David Martínez (2), Ignacio Alabart (2) i Jordi Gabarra van ser els autors dels gols del triomf blaugrana.

El Juvenil es va imposar al SHUM Maçanet (5-2) gràcies als gols de Nil Roca (2), Joan Galbas, Gerard Miquel i Marc Palazón i manté la primera posició de la classificació. L’Infantil va tornar a guanyar, en aquesta ocasió a la pista del Sant Cugat (1-8). Els gols del Barça els van marcar Dídac Llobet (3), Adrià Losada, Manel Román i Pol Manrubia.

L’única derrota del cap de setmana la va protagonitzar el Júnior a Igualada (5-4). No obstant, tot i aquesta ensopegada, el Júnior continua liderant la Lliga. Els gols de Marc Palau (2), Adrià Salvadó i Ignacio Alabart no van ser suficients per imposar-se als igualadins.

Els propers partits

Primera Divisió: FC Barcelona – Jolaseta (diumenge, 3 de novembre, 12 hores)

Sub-23: FC Barcelona – Vilanova (dissabte, 2 de novembre, 17 hores)

Júnior: FC Barcelona – Reus Deportiu (dimecres, 30 d’octubre, 21.15 hores)

Juvenil: Vic – FC Barcelona (divendres, 1 de novembre, 20.30 hores)

Infantil: FC Barcelona – Ripollet (dissabte, 2 de novembre, 10 hores)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut