Xavi Pascual: “Hem perdut la personalitat en el joc”

Xavi Pascual: “Hem perdut la personalitat en el joc”

El tècnic del FC Barcelona explica “els últims deu minuts deixen molt mal sabor de boca i fan veure les coses pitjor del que estan” “En l’últim quart ens hem diluït, hem perdut referències”, explica el tècnic de Gavà

No ha estat una nit fàcil per al Barça. Tampoc per a Xavi Pascual, que espera que la derrota a casa contra el Nanterre sigui un accident. “No hem estat capaços de canviar el signe del partit. Esperem que sigui només un accident perquè hi ha jugadors que són capaços de fer les coses millor”, ha explicat Pascual, que afirma: “Sabem que el grup és dur, exigent. Una derrota a casa fa molt de mal, però encara queda molt”.

“El que més em preocupa és que l’equip ha perdut la personalitat en l’últim quart i ens hem diluït d’una manera inexplicable”, ha analitzat el tècnic de Gavà, que ha afegit: “No m’ha sorprès el Nanterre, perquè ha tingut encert i això és el que ha definit el partit”. Pascual també ha declarat que fer set punts en l’últim quart “és inadmissible”.

Si alguna cosa em sorprèn és el nostre últim quart. Hem de seguir creixent, perquè hem estat fent les coses bé i crec que fins aquest dijous tot el que hem fet era previsible. Els últims deu minuts deixen molt mal sabor de boca i fan veure les coses pitjor del que estan”, ha finalitzat el tècnic català, que espera trencar de nou aquesta ratxa contra el Guipúscoa al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut