Eusebio: “L’equip ha tornat a donar la cara”

Eusebio: “L’equip ha tornat a donar la cara”

L’entrenador del Barça B confia en la feina del seu equip tot i la derrota a Sòria (1-0) d’aquest dissabte Eusebio es va mostrar satisfet pel treball dels seus jugadors i espera que seguint aquesta línia arribin els bons resultats

El Barça B ha tornat amb una derrota (1-0) de Sòria, on l’equip va mostrar dues cares diferents. Si bé a la primera meitat va estar superat per un Numància molt agressiu i intens, l’equip blaugrana va millorar en el segon acte amb un mig del camp més sòlid. “El Numància ens pressionava bé. Estaven a prop de la nostra àrea i aconseguia fer-nos ocasions. Hem aconseguit aguantar el resultat. A la segona part hem entrat millor. Hem tingut més control, s’han dividit les oportunitats i les situacions de gol”, comentava Eusebio a la roda de premsa posterior al partit.

I afegia: “Hem tingut alguna bona ocasió que ens podria haver donat avantatge. Però ha arribat el gol d’ells, hem continuat amb intensitat i hem treballat fins al final. Estic content de nou pel treball, voluntat i sacrifici que han posat els meus jugadors. Llàstima del resultat, hem de seguir per aquest camí”.

Satisfacció a pesar de la derrota

Eusebio es va mostrat satisfet per la feina feta a Sòria després del partit de diumenge passat davant l’Eibar, en què les sensacions no va ser les millors. “Els nostres resultats no estan sent bons últimament a pesar de la victòria a Vitòria fa dues setmanes. L’equip ha tornat a donar la cara i ha estat ficat en el partit. Seguim competint bé després de l’últim partit, que em va deixar més preocupat. La meva confiança és que l’equip segueixi tenint fe i competint bé i al final ens arribi el premi que estem mereixent”, va concloure l’entrenador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut