Llevant Les Planes - Femení A: El hat-trick de la victòria (0-3)

El conjunt de Xavi Llorens ha sumat una nova victòria gràcies als tres gols de Sonia i se situa líder en solitari de la Primera Divisió

Un hat-trick de Sonia ha estat l’element essencial per tombar el Llevant Les Planes en un matx de clar domini barcelonista. Amb aquesta victòria les blaugranes ja en sumen set de les vuit possibles i són líders en solitari per davant de l’Athletic Club de Bilbao.

Sonia marca...

La gran protagonista del primer temps ha estat Sonia Bermúdez. De les seves botes han nascut els dos gols del conjunt de Xavi Llorens, que els han acostat una mica més a la victòria. El primer gol ha estat matiner i ha arribat abans del quart d’hora de joc (min 12).

L’avantatge blaugrana ha suposat un plus de motivació per a les locals, que s’han bolcat a l’atac. Evita, amb un xut creuat, i Sara, en un llançament d’estratègia, han protagonitzat les millors opcions per al Llevant Les Planes.

Quan semblava que l’avantatge mínim seria el marcador que donaria pas al descans ha arribat novament Sonia per ampliar l’avantatge i decantar la balança a favor del conjunt barcelonista.

...i sentencia

Represa plàcida i amb els deures fets. Les blaugranes han aprofitat l’avantatge per transitar la pilota amb més tranquil·litat i han sentenciat el matx amb el tercer gol de Sonia quan encara no s’havien jugat cinc minuts (0-3, min 49). La tercera estocada de la davantera blaugrana ha estat definitiva per al conjunt local.

Amb aquesta victòria, les blaugranes ja en sumen set de les vuit possibles i són líders en solitari per davant l’Athletic Club de Bilbao.